Azt tudjuk, hogy a vécépapír guriga helyes pozícióját sokan nem tudják szó nélkül hagyni. Megértjük, hiszen hatalmas problémát okozhat például egy összeköltözéskor, hogyan van felfüggesztve a létszükséges eszközt. Sőt valljuk be, van, aki még vendégségben is képes helyreigazítani a tekercset. 

Ebben az esetben, viszont egy nő Tinder profilképe robbantotta ki újra a harcot a két tábor között. 

Hana Michels, író a Twitterre  posztolta ki a Tinder profilképét. A fogmosós képen pedig a háttérben bevillan egy tekercs  vécépapír, amin bizony látszik, hogy a papír a falhoz van simulva.

A képhez pedig ezt a nem mindennapi történetet fűzte.

Ez a tinder profilképen. Egy éve van kint. 23 férfi lépett kapcsolatba velem, csak azért. hogy elmondja, hogy rosszul raktam fel a vécépapír gurigáját.  

A poszt alá eddig több mint 800 komment érkezett.  Még a szobatársa is megszólalt az ügy kapcsán.

Mint a barátod, azt mondom, hogy szard le mit mondanak, de mint a lakótársad azt kell mondanom, hogy náluk van a pont. 

van helyes módja a WC tekercs használatának?

2015. március 17-e fontos napja ennek a kérdésnek az eldöntésében, ugyanis Owen Willams Twitter felhasználó ekkor posztolta a perforált papírlapokból álló vécépapír 1891-es amerikai szabadalmi dokumentumait.

Az illusztrációból pedig kiderült, hogy a gurigának nem szabadna érintkezni a fallal.

Viszont a kommenteket olvasva rábukkanhatunk, hogy legalább egy eset biztos van, amikor a falhoz simult  vécépapír mutatkozik a praktikusabb megoldásnak, mivel így a macskák nem tudják letekerni azt a mancsukkal.

via GIPHY

Legalábbis teljesen...

via GIPHY

(Mashable)