2120-ban készült videóval bizonygatja igazát az időutazó férfi

vik
2018.07.10. 15:24

Nagy divat lett manapság az időutazás, elég, ha csak az 5000-es évekből visszatért Edwardra és a saját magával kvaterkázó, 2030-as és a 2070-es éveket megjárt Noah esetére gondolunk. Egyelőre ők a legtermékenyebb időutazók manapság, főként Noah, aki időről időre lényeges információkat csepegtet a jelenkor emberének arról, milyenné fog válni a világ hamarosan. Legutóbb például azt mondta, hogy 2020-ban újraválasztják Donald Trumpot, és hogy egy évre rá a Google Glass technológia teljesen átveszi majd a világ fölött az uralmat, jelentsen ez bármit. 

Noah, aki 51 éves, de 25-nek néz ki, most ismét előállt egy történettel, amelyet, ahogy azt már megszokhattuk, az egyik legaktívabb, paranormális jelenségekkel foglalkozó YouTube csatorna, az ApexTV tett közzé. Az interjúban a férfi azt állítja, hogy nemrégiben ellátogatott 2120-ba, és a saját bőrén tapasztalta meg a globális felmelegedés pusztító hatásait.

Ezzel állt elő annak idején az 5000-es években járt Edward is, de Noah beszámolója alapján már 100 éven belül kínlódni fogunk emiatt. Hálistennek előrelátó volt (mondjuk egy időutazótól pont ezt várja az ember), és videófelvételt is készített a 112 évvel későbbi Las Vegasról, amelyet a beszélgetés során meg is mutatott. 

A filmen, amelyet egy épület tetejéről készített, azt mondja, jól látható, hogy a globális felmelegedés következtében a felhők vörös színben pompáznak. (10 perc 53 másodpernél kezdődik A LÉNYEG.)

Emlékszem, iszonyatos volt a forróság

- mondja az interjúban, de megnyugtatásul közli azt is, hogy biztosan abban, hogy az akkori emberek dolgoznak a probléma megoldásán. Nem tudni, mi az oka (biztos, már megszokta), de arról nem tesz említést, hogy ő is utazott-e lebegő zeppelinekkel, amelyek szintén láthatók a videón. 

Az internetezők azonban valamiért sem Noahnak, sem a szemüknek nem hisznek, sőt, többen megrögzött hazudozónak kiáltják ki őt, aki csak feltűnősködik a történeteivel. Van, aki azt nehezményezi, hogy Noah jelenkori telefonnal vette fel az eseményeket, ahelyett, hogy egy 2120-as modellt használt volna a célra, egy másik hozzászóló pedig azért kételkedik, mert csak egyetlen szögből látható minden, ami nem mutat teljes képet a 2120-as globálisan felmelegedett Las Vegasról.