Natasha Crown egy svéd nő, aki azt szeretné, hogy a feneke a lehető legnagyobb legyen. Göteborgban él, és az orvosok tanácsára azt a fenéknagyobbítási módszert választotta, hogy hízókúrát tart, majd a testén keletkezett zsírt leszívatja és átteteti a fenekébe. Azaz ide:

A hízáshoz pizzát és tésztát fogyaszt, valamint havonta hat kiló Nutellát. Itt egy videón mutatja be, hogy éppen hol tart a fenéknövesztésben.

Wobble jiggle #booty🍑 #bootybootybooty #thick #curves #curvygirl #curvywomen #curvy #natashacrown

A post shared by Natasha Crown (@natasha_crown_official___) on

A testmódosítás számára nemcsak hobbi, hanem ebből is él, rajongóinak fizetős videókat és fotókat értékesít, ahol nyilván még annál is többet lehet látni a testéből, mint a nyilvános Instagramján. Pedig az se semmi.

All oily:)

A post shared by Natasha Crown (@natasha_crown_official___) on

Natasha Crown 177 centi magas, a testsúlya 133 kilogram, és a fenékméretére 70 hüvelyket, azaz szintén kb. 177 centit közöl a Sun, feltételezzük, hogy ezt körméretként kell érteni. Mindenesetre nemcsak a fenekét műtteti rendszeresen, meg vannak csináltatva a mellei és pl. az ajkai is.

Lehet, hogy testképzavarom van vagy valami, de mindenképpen szeretném, hogy még nagyobb legyen

– nyilatkozta Natasha Crown, aki kolléganőjével ellentétben fájdalomról nem számol be. Hozzáteszi viszont, hogy:

Nagyon szeretem az érzést, hogy nagy fenekem van. Ahogy megyek, közben érzem, ahogy reng, reng, reng és ettől egyre inkább begerjedek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gigafeneket akar, Nutellával hízlalja magát

Ez a svéd nő aztán leszívatja a testéről a zsírt, és a fenekét tölteti fel vele. „Lehet, hogy testképzavarom van vagy valami” – mereng Natasha Crown.

115 · Jul 25, 2018 11:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments