A 41 éves Louise Lenton csak a fiáról akart pár bájos videófelvételt készíteni, de valami egészen ijesztőt sikerült megörökítenie helyette, számol be az esetről a Daily Mail

Az angliai Devonban élő Louise Lenton június 10-én elvitte levegőzni 5 éves kisfiát az otthonukhoz közeli Oldway Mansion-höz. Az épület, amely igen különleges atmoszférával bír, 1875-ös haláláig Isaac Merritt Singer magánrezidenciája volt. Később fia, Paris Singer építtette újjá a Versailles-i kastély mintájára. 

Az ominózus vasárnapon Lenton a telefonjával örökítette meg, ahogy kisfia kerékpározni tanul, ez pedig annyira lekötötte a figyelmét, hogy nem tudott koncentrálni semmi egyébre a gyerek tehetségén kívül. Ezért adódhatott az élethelyzet, hogy sokkal később vette észre, micsoda veszély fenyegette őket az Oldway Mansion pakolójában.

Este az ágyban visszanézte a felvételt, és észrevette, hogy az épület egyik ablakából egy nő szinte kővé dermedve figyelte minden mozdulatukat. Ez önmagában csak közepesen lenne érdekfeszítő, úgy azonban sokkal inkább az, ha tisztában vagyunk vele, hogy az asszony aligha lehetett emberi lény. Vagy csak nagyon régen, még a halála előtt.

LENTON ÉS A FÉRJE UGYANIS VALLJÁK, HOGY A VIKTORIÁNUS KORABELI RUHÁBA ÖLTÖZÖTT, FEHÉR MANDZSETTÁJÚ, KONTYOS ASSZONY CSAKIS EGY SZELLEM LEHETETT.

Nemcsak azért gondolják így, mert manapság nem divat az efféle öltözék, hanem azért is, mert megkérdezték a kastély üzembentartóit, akik azt mondták, hogy a kérdéses időpontban csakis a biztonsági őrök tartózkodtak az épületen belül. Lenton pedig meggyőződéssel állítja, hogy akit látott, nem egy őr, sokkal inkább egy asszonyszellem volt, méghozzá olyan, aki a viktoriánus korból érkezhetett. 

Ha figyelmesen megtekinti a felvételt, láthatja, hogy arca se nagyon van az illetőnek, amelynek hiányában ugyan nehéz nézni, neki mégis sikerült - ebből is egyenesen következik a tény, hogy nem e világi teremtményről van szó. Arról nincsenek információk, hogy a feltételezett szellemasszony mit akart tőlük, és miért figyelte árgus szemekkel a kisfiú tevékenységét, Lenton is csak abban reménykedik, hogy egyszer kiderül. 

Ön mit gondol a látottakról?