Werner Jaisli egy hetven év körüli svájci férfi, egyben UFO-hívő. A földönkívülieket vagy az ő nyomaikat keresve utazott el Argentinába, majd az utazás után saját bevallása szerint telepatikus módon utasították őt az idegen lények, hogy építsen a számukra egy leszállópályát. Jaisli engedelmeskedett a kérésnek, így építette meg Argentinában, egy Cachi nevű település közelében a sivatagban az alábbi, megejtően szép létesítményt.

Az El Tribuno lap szerint Jaisli 2008-ban járt ezen a helyszínen a szomszédjával, amikor két fényes tárgyat pillantottak meg 200 méterrel a föld fölött közlekedni. A svájci férfi a gondolataival közelebb hívta őket magához, oda is mentek, és a földönkívüliek ekkor adták tudtára telepátia segítségével, hogy a köveket milyen alakzatban rendezze el a leszállópálya kialakításához. Illetve a helyszín nem csak arra szolgál, hogy ide érkezzenek meg a földönkívüliek, a turizmusnövekedésben bízó helyiek azt is állítják, hogy néha parajelenségeket lehet itt észlelni.

Mindenesetre négy év munkáját a férfi 2012-ben fejezte be, ekkorra lett kész a leszállópálya, de az utóbbi években magát Jaislit nem látták többet a környéken, nem lehet tudni, hogy mi lett vele. Természetesen a leszállópálya léte ennek megfelelően nem újdonság, de a fenti videó most egy hete került fel róla a netre, valószínűleg ennek kapcsán foglalkozik vele a Daily Mail is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szóltak neki az ufók, hogy kéne egy leszállópálya, hát épített egyet

Egy 70 körüli svájci férfi Argentinában kapott üzenetet földönkívüliektől, ennek nyomán építette meg ezt a csodálatos izét.

12 · Aug 28, 2018 02:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments