Egy fiatal kínai pár négy évig próbálkozott sikertelenül a babaprojekttel, mire felkerestek egy szakembert, az orvostól pedig olyan diagnózist kaptak, amire biztos nem számítottak - írja a brit Metro. A 26 éves férfi és 24 éves felesége a doktornak elmondták, hogy egyikőjük se szexelt korábban mással és rendszeresen élnek nemi életet mióta összeházasodtak, ám az asszonynak mindig borzalmas fájdalmakat okozott a dolog, ráadásul egyszer sem fogant meg az évek során. A szakember természetesen a probléma meghallgatása után megvizsgálta a nőt, aminek során érte néhány meglepetés.

Először ugyanis kiderült, hogy az asszony, aki évek óta rendszeresen szexel a férjével, még mindig szűz. Majd rájött, hogy ez azzal magyarázható, hogy a pár az első perctől kezdve végig csak análisan közösült.

Szóval, bár elég váratlanul alakult a dolog, mégis sikerült nagyon logikus választ találni arra, hogy a házaspárnak, miért nem jött össze a gyerek ilyen hosszú időn keresztül. Sőt, ezt követően a kezelés is elég egyszerűnek bizonyult, az orvos csak elmondta nekik, hogyan kell úgy szexelni, hogy abból fogantatás is lehessen és egy felvilágosító könyvvel is ellátta őket.

Nem meglepő, hogy néhány hónappal később az orvos ajándékot kapott a pártól - 100 tojást és egy csirkét -, amellyel megköszönték, hogy az éveken keresztül tartó elkeseredett próbálkozások után végre sikerült teherbe esniük.