A rendőrség nyomozást indított Paul Satchell, ismertebb nevén, a Bexhill-i Madárember ellen, a férfi ugyanis két éve siklóernyőzésével és trágárkodásával terrorban tartja a helyi lakosokat. Satchell a tengerparti kisváros népszerű kiránduló és piknikező helyén, a településen található hegyen szokott áldozni a hobbijának, ám ez sok konfliktushoz vezet. A helyiek azt mondják, hogy a férfi mintha ki akarná sajátítani a területet, ezért az arra járókat folyamatosan megfélemlíti. Van hogy szóban obszcén dolgokat kiabál nekik, máskor pedig annyira közel vezeti hozzájuk a siklóernyőjét, hogy attól kellemetlenül érzik magukat.

Maga az ördög. A beszéde ocsmány és mi többször is belefutottunk. A feleségem már fel se megy a hegyre, ha ott van

- mondta az egyik Bexhill-i lakos az The Independentnek. Ő pedig csak egyike azoknak, akik feljelentést tettek a férfi ellen.

Az elmúlt két évben a Sussex-i rendőrséghez bejelentések érkeztek egy siklóernyőről, aki akadályozza a forgalmat, erőszakos és agresszív az emberekkel és antiszociálisan viselkedik. Állítólag azzal is megfélemlíti az embereket, hogy nagyon alacsonyan repül

- nyilatkozta a rendőség szóvivője.

A helyzetet persze a maga az érintett siklóernyős egészen máshogy látja. 

Ugyanazok az emberek vádolnak alaptalanul, akiknek nem tetszik, hogy repülök. Gondolom nincs saját életük. De nem fognak megállítani, mert nem csináltam semmi rosszat. Én csak egy szabad, repülő lélek vagyok, aki azért él, hogy repüljön és azért repül, hogy éljen

- mondta Satchell a The Telegraphnak, bár azt is elismerte, hogy valóban hajlamos arra, hogy agresszív legyen, mikor felidegesítik.