Vannak olyan  történetek, amiket látva, hallva, olvasva kicsit jobb kedve lesz az embernek, mert ott a bizonyíték, az emberi történet, hogy még mindig képesek vagyunk önzetlenül segíteni a másikon. Ez most nem ilyen sztori lesz.

Cukin indul a történet, mivel Kate McClure és Mark D'Amico csak viszonozni akarta a hajléktalan Bobbit kedvességét, aki pont az utolsó 20 dollárját adta oda az autópályánál lerobbanó párnak. Ezért ezzel a felütéssel indítottak egy közösségi gyűjtést, hogy ne csak ők, de mások is segíthessenek ezen a kedves emberen. Több mint 400.000 dollár gyűlt össze. Ez 100 millió forintnál is több pénzt jelent. Ennyiből már simán lehet lakást venni, új életet kezdeni, stb. A dolog szépséghibája, hogy ezt az összeget az utolsó 20 dollárját a New Jersey-i párnak adó kedves hajléktalan sose kapta meg a teljes összeget. Kapott egy autót, és elmondása szerint olyan 75 ezer dollárt költött rá a pár, de nem bocsátotta rendelkezésére a teljes összeget.

Mark D'Amico azt nyilatkozta, hogy addig nem is fogják átadni a pénzt, amíg Bobbtt nem szerez magának munkát. Az ő ügyvédjük azt állítja, hogy 200 ezret már adtak a férfinak. de ennek a pénznek sincs nyoma. Viszont az látszik a Facebookon és az Instagramon, hogy a pár elég sokat nyaralt az elmúlt pár hónapban.

Bobbit eközben az utcán él és kábítószerre költi a pénzét.