A 44 éves Annabelle Jefferson 2 milliós kártérítést követel szüleitől, mert szerinte ők tehetnek róla, hogy csúnyának született. Ezzel pedig azonnal tönkre is tették az életét. 

A szüleim olyan iszonytatóan rondák, hogy egész egyszerűen kegyetlenség volt tőlük, hogy gyereket vállaltak. Meg kellett volna tiltani nekik, hogy reprodukálják önmagukat. Sőt, szerintem egy olyan kormányprogramra lenne szükség, amelyen keresztül sterilizálnák a csúnya embereket, vagy valamilyen módon ellehetetlenítenék a gyerekvállalásukat

- nyilatkozta Annabelle, akinek meggyőződése, hogy a szerencsétlen genetikája okolható azért, hogy depresszióval és egyéb pszichiátriai betegségekkel kell megküzdenie. Meggyőződése továbbá, hogy a nem kívánatos külseje miatt fuccsolt be mindkét házassága - apjának, Robertnek és anyjának, Rubynak márpedig ezért mihamarabb meg kell fizetnie.

Az első válásom során az exférjem azt mondta a bírónak, hogy minden reggel, amikor meglátta az arcomat, szó szerint elhányta magát. A második férjem gyakorlatilag vak volt, de egy sikeres szemműtét után visszanyerte a látása 40 százalékát. A következő héten bejelenetette, hogy válni akar

- emlékszik vissza élete legfájdalmasabb időszakaira Annabelle, amelyekért csak és kizárólag a szüleit és a visszataszító külső jegyeket hordozó géneket hibáztatja. Ezért úgy tervezi, leszámol a csúnya emberek szaporodásával, és létrehoz egy egyesületet azok számára, akik hozzá hasonlóan elképesztő rondaságban szenvednek, és emiatt szívesen beperelnék a szüleiket. A következő lépés az lesz, mondja, hogy Washingtonba utazik, és a Kongresszushoz fordul, hogy iktassák törvénybe a förtelmes emberek sterilizálását, vagy tiltsák meg nekik, hogy gyereket csináljanak. Szerinte így sok szenvedéstől meg lehetne óvni az embereket, akiknek eszerint az elmélet szerint meg sem kellene születniük. 

A cikket egy olyan oldalon (World News Daily Report) találtuk, amely egy szatirikus híroldal,  gyakorlatilag a Hírcsárda egyik megfelelője. Ennek fényében a hír vicces, de sajnos nem igaz.