GettyImages-929943270

Egy öltáncos elárulta, hogy mennyit keres egy este alatt

2018.10.02. 13:50 Módosítva: 2018.10.02. 13:51

Korábban már írtunk a sztriptízbárok forró történeteiről, hogy milyen bizarr borravalókat szoktak adni az emberek, hogy mire számíthat az, aki sztriptíztáncosnak áll, illetve erről az őrületes szuperprodukcióról is megemlékeztünk.

Most azt is megtudhatja, hogy mennyit lehet keresni ezzel a munkával egy este alatt. Egy sztriptíztáncosnő elmondta a Cosmopolitannak, hogy ő 300-380 fontot, azaz 109-138 ezer forintot keres éjszakánként. Pedig elmondása szerint nem ő a legszebb lány. Ő egy kicsit húsosabb. Viszont van egy extra produkciója a privát öltáncok végén. Egyrészt mindig leveszi a magas sarkú cipőjét, mert szimplán kín és szenvedés 8 órán át abban járni. Másrészt a privát műsor végén szétnyitja a férfi lábait, majd lemegy kézen állásba. Ezt olyan hatásosan csinálja, hogy garantáltan nagy borravalót kap érte.

Amúgy fizetnie kell a bárnak, hogy kpajon időt a színpadon, aztán a DJ-t sem árt kicsit megkenni, hogy garantáltan jó zenét tegyen be akkor, amikor ő táncol. Ezeket leszámítva minden pénz az övé. A megkérdezett táncos úgy fogja fel a munkáját, mintha a hozzá érkező férfiak terapeutája lenne.

(cosmopolitan)