18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ez a nő csak a szekrényét akarta eladni, de véletlenül a meztelen mellét mutatta meg

2018.10.20. 10:02

A Facebook Piactér nevű alkalmazásán, ahol boldog-boldogtalan szinte bármit árulhat, gyakran egészen elképesztő hirdetések jelennek meg, az extradús karácsonyfáktól kezdve egészen a fésülhető babafejig. Ebből az erős mezőnyből nem könnyű kiemelkedni, egy Sophie Eke nevű Twitterező édesanyjának azonban mégis sikerült, bár ez egyáltalán nem volt célja. Az asszony csak a szekrényétől szeretett volna megszabadulni, ehelyett viszont véletlenül a mellét posztolta.

A nő, ahogy már biztos sokaknál látta korábban, a legjobb tudása szerint igyekezett lefotózni a terméket, a legkiválóbbnak ítélt képpel pedig már rakta is ki a piactérre. Azt, hogy a fotózást, miért meztelenül csinálta, nem tudni, mindenesetre most már az egész világon mindenki értesülhetett arról, hogy nem volt rajta ruha, mikor a fotót készítette, ugyanis sikerült véletlenül a képre belekomponálnia a melleit.

DpZp2CSW0AA565H
Fotó: Twitter

Ő maga annyira nem vette észre, hogy a szekrények között lógó tükörben látszik a meztelen felsőteste, hogy végül az egyik érdeklődő hívta fel rá a figyelmét.

Képkivágás.PNG
Fotó: Twitter

Amit pedig a nő ebben a pillanatban érezhetett, azt valószínűleg csak Kurtz ezredes szavai írhatják le az Apokalipszis mostbol: The horror! The horror!

Az asszony rémületében azonnal törölte a hirdetést és megosztotta az esetet a lányával, aki amellett, hogy minden bizonnyal nagyon együtt érzett vele, igazából annyira borzasztó viccesnek is tartotta a dolgot, jól ki is posztolta a fotót és a sztorit is Twitterre (állítólag az anyja beleegyezésével). 

Az viszont, hogy a szekrény végül új gazdára talált-e, sajnos nem derült ki.