A Lousianaban élő Tina Ehrenberg kicsit sem sejtette, hogy a hálaadásnapi készülődés gyökeresen meg fogja változtatni a családja életét, mégis megtörtént. Egész pontosan 500 millió forintnyi dollárral lettek gazdagabbak három másodperc alatt, és ehhez nem kellett mást tenniük, mint leporolni az éjjeliszekrényt. 

A nő és férje, Harold a vendégek fogadására készülődtek, amihez az is hozzátartozott, hogy kitakarították az egész lakást. Tina épp az éjjeliszekrényt tisztogatta, amikor megtalált rajta pár szemétnek tűnő papírcetlit, amelyeket kidobás előtt a biztonság kedvéért rendesen átnézett. Ez volt a baromi nagy mázlija, kiderült ugyanis, hogy a slejfnik lottószelvények, amelyek közül az egyikkel megnyerték a jackpotot,

1,8 millió dollárt, azaz több mint 500 millió forintot. 

Harold azt mondja, rengetegszer átnézték a szelvényt, mert képtelenek voltak elhinni, hogy valóban ekkora szerencséjük van. De ekkora volt, és nem csak ezért: ha most nem találtak volna rá, alighanem bukták volna a teljes összeget, a számokat ugyanis már június elején kihúzták, a szelvény pedig még két hétig volt érvényes. 

A pár úgy tervezi, hogy az adózás után 1.3 millióra csappant összeget a nyugdíjas éveikre teszik félre, és nem szórják el mindenféle hülyeségre.