Egy Callaóban élő perui nő, bizonyos Berliz (a vezetéknevét valami oknál fogva titokban akarja tartani) azzal a történettel állt elő a külföldi sajtónak, hogy Deisy nevű játékbabája terrorizálja őt és a környezetében élő személyeket, sőt, féltékenységből még a párkapcsolatait is hajlamos tönkretenni

A baba már ránézésre is elég parán néz ki, de Berliz még gyerekkorában, karácsonyra kapta az anyukájától, így fel sem merült benne, hogy megváljon tőle. Mostanában azonban gyakran megfordul a fejében, hogy lépnie kéne valamit, de csak mert egyre inkább úgy fest, hogy a játék tönkre akarja tenni az életét. 

Az egy gyermekes anya azt mondja, a baba fiatal lány kora óta terrorizálja őt, és mindenkire betegesen féltékeny, aki a közelébe merészkedik. Egyszer például csúnyán berágott azon, hogy Berliz és az apja megölelték egymást, ezért bosszúból összekarmolta a lány arcát. Máskor meg az unokatestvérét űzte ki a hálószobájából, amikor az náluk vendégeskedett, sőt, a nő éppen aktuális pasiját az éjszaka közepén megragadta, és határozottan ütlegelni kezdte, ami után az már kevésbé akart Berliz mellett maradni, és gyors hirtelenséggel el is hagyta őt.

Ezek mellett olyan is előfordult, hogy a baba minden haját kihullajtotta, miután a nő beletette őt egy műanyag zacskóba. Ebben mondjuk nem sok észszerűséget vélünk felfedezni, dehát nem vagyunk mi démonok, akiknek földöntúli entitások lévén lehetne logikus magyarázatuk az efféle reakciókra. 

via GIPHY

Egyébként a babát megszálló gonosz (mert hát NYILVÁN erről van szó) olykor puszta szórakozásból kopogó szellemekhez hasonló tevékenységeket folytat: zajong, kopog, és idegesítő hangokat hallat, máskor meg ledobálja a Bibliát a tévé tetejéről, árnyékként jelenik meg, és vakító fényeket áraszt magából. Berliz mindezek ellenére nem mer megszabadulni tőle, mert attól fél, még jobban magára haragítja őt, és akkor ki tudja, mi fog történni vele és a gyerekével. Ugyanakkor elhatározta, hogy ha a kicsinek bármi baja is esik, azonnal kiköltöznek a házból, és magára hagyják a terrorbabát. Ha ez sikerülne, vagy legalább ki merné dobni Deisy-t a kukába, tervei szerint beszerezne 

egy fekete macskát, hogy kiegyenlítse a negatív energiákat, amelyeket a baba maga után hagyna. 

Egy tisztánlátó szerint ugyanis a macskák igen érzékenyek a misztikus lények jelenlétére, nem véletlen, hogy Berliz cicája mindig olyan helyre bújik, ahol a baba nem láthatja meg őt. Lehet, hogy a nőnek is a konyhaszék alatt kéne leélnie a hátralévő életét, amennyiben nyugalmat szeretne maga körül a továbbiakban.