Már egy ideje tudjuk, nagyjából milyen anyagi háttérrel rendelkeznek azok a gazdag 35-40 év feletti férfiak, akik fiatal és csinos barátnőket keresnek maguknak némi anyagi támogatásért cserébe (= sugar daddyk), ezért nem fogjuk megfosztani önt a puncs.hu legújabb felmérésének eredményétől sem, amely azt taglalja, hogy pontosan merre is találhatók az országban ezek a baromi vagyonos férfiak. Persze nemcsak a vagyonos, hanem a vagyonosabb, még vagyonosabb és legvagyonosabb sugar daddyk tartózkodási helyéről is bővebb tájékoztatást adnak, így végre egyetlen nőnek sem kell átszelnie az egész országot ahhoz, hogy boldoggá tegyen jómódú, adakozó kedvű férfiakat, hanem célirányosan bóklászhat a környékükön, hátha egyikük váratlanul levadássza őt. 

A több tízezer regisztrált férfi közül a budapesti sugar daddyk átlagos vagyona 20%-kal magasabb az országos átagnál, azaz meghaladja a 200 millió forintot is

A leggazdagabb, 320 milliós átlagvagyonnal rendelkezők a 12. kerületben élnek,  őket követik csak egy kicsivel lemaradva a II. kerületiek, majd az I. kerületi sugar daddyk következnek. Náluk csak csóróbb daddyk élnek a többi kerületben, a legkevésbé tehetősek a XX. kerületben laknak a maguk szerény, 63 milliós átlagvagyonával. Az ő helyzetük azonban csak egy kicsit rosszabb a XXI. és a XIX. kerületben élőkénél, akik 70 és 84 milliós átlagvagyonnal rendelkeznek. 

A vidéki helyzet pedig a következő:  Heves megye az első 157, Nógrád a második 133 és Győr-Moson-Sopron a harmadik legtehetősebb megye a sugar daddyk 120 milliós átlagvagyonával. Az ön helyében elkerülném Komárom-Esztergom megyét ( 73 millió), Jász-Nagykun-Szolnokot (84,5 millió) és Fejér megyét is (84,3 millió). 

Ha nem megyéket nézünk, hanem magyarországi nagyobb városokat (megyeszékhelyeket), akkor Győr és Debrecen van a legelőkelőbb helyen (134 és 124 millió), miközben Miskolcon, Pécsett és Sopronban csupán 93, 85 és 81 millió Ft-os átlagvagyonnal büszkélkedhetnek az ott élő sugar daddyk

- írja a puncs.hu.