Önnek lenne szíve ezt a répát belefőzni egy jó húslevesbe?
Fotó: Takehiro Kishimoto / SWNS.com / Northfoto
Vagy ezt csodálatos műalkotást enni köretnek?
Fotó: Takehiro Kishimoto / SWNS.com / Northfoto
Illetve elkezdene szöszmötölni egy kiwivel, hogy ilyen szép virágot hámozzon ki belőle?
Fotó: Takehiro Kishimoto / SWNS.com / Northfoto
Enné vagy tökéletesítené még ezt a sárkánygyümölcsöt?
Fotó: Takehiro Kishimoto / SWNS.com / Northfoto
Nehogy azt higgye, hogy csak az ilyen egzotikus gyümölcsöket lehet szépen kidekorálni! Van három variáció egy mezei almára is.
Fotó: Takehiro Kishimoto / SWNS.com / Northfoto
és így. Mennyivel mutatósabb lenne a gyümölcsös tálban, ugye?
Fotó: Takehiro Kishimoto / SWNS.com / Northfoto
Mindez egy japán szakács keze munkája.
Fotó: Takehiro Kishimoto / SWNS.com / Northfoto
Takehiro Kishimoto 38 éves, és az elmúlt 5 évben azzal volt elfoglalva, hogy tökéletesítse a technikáját.
Fotó: Takehiro Kishimoto / SWNS.com / Northfoto
Mert mindezt egy apró kés/szike segítségével sikerül elérnie.
Fotó: Takehiro Kishimoto / SWNS.com / Northfoto
Amint látszik, megérte ezzel foglalkozni.
Fotó: Takehiro Kishimoto / SWNS.com / Northfoto
Káprázatos, hogy míg sokan csak megmossák a retket és már eszik is a szendvics mellé,...
Fotó: Takehiro Kishimoto / SWNS.com / Northfoto
addig Takehiro Kishimoto elkezd kis virágokat faragni bele.
Fotó: Takehiro Kishimoto / SWNS.com / Northfoto