Már túl vagyunk jó pár világvégén (a legutóbbi 2017 őszén volt), és ha nem vette volna észre, a harmadik világháború is lezajlott, míg ön csak kattintgatott össze-vissza neten. Ám most újra lehetősége van arra, hogy ha nagyon figyel, akkor teljes lényével átélhesse a történelmet, hiszen 2019-ben is sor kerül majd néhány fontos pillanatra, amikre már most felkészülhet. Egy 33 éves férfi, Nicolas Aujula, ugyanis már megjósolta, mire számíthatunk az elkövetkező hónapokban.

A médium a brit Metronak mondta el a vízióit, amik a következők:

  • Harry herceg és Meghan gyermeke tavasszal születik majd (mondjuk ezt eddig is tudtuk) és lány lesz. Ez utóbbit mostanáig nem tudtuk, de ötven százalékban igazunk lehet, ha mi is ezt jósoljuk.
  • Vannak azért az előbbinél izgalmasabb proféciái is, mint például az, hogy Taylor Swiftet idén eljegyzik. Aujula arra nem tért ki, hogy ki kéri meg az énekesnő kezét, de jelen állás szerint Joe Alwyn lehet az, akivel Swift 2017 májusa óta jár.
  • Még izgibb, hogy állítólag idén Nicole Kidman teherbe esik.
  • Madonna pedig támadások kereszttüzébe kerül majd, de nem a furcsán nagyra nőtt feneke miatt, hanem valamilyen jótékonysági tevékenysége veri majd ki a biztosítékot.
  • Szintén balhés éve lesz egy Justin nevű hírességnek, aki valamilyen nagybetűs botrányba keveredik 2019-ben. De azt egyelőre nem tudni, hogy Bieber, Timerlake, Theroux, Trudeau vagy egy teljesen más vezetéknevű híres Justinról szól-e a jóslat.
  • Ezeken kívül pedig lesz földrengés Kubában és Kínában, ráadásul mezőgazdasági nehézségek miatt emelkedni fognak az élelmiszerárak.

Ha pedig kételkedne Aujula szavaiban, akkor róla is mondunk pár érdekes tényt, amik alapján megbizonyosodhat arról, hogy most aztán már tényleg egy igazi jóssal áll szemben. Aujula ugyanis nemcsak úgy belepottyant a világba médiumként, hanem egyenesen egy reinkarnálódott vátesz, aki előző életeiben volt már egyiptomi királynő, szolgálólány, tanár a francia forradalom idejében, szarvas és oroszlán, sőt, egy időben másik univerzumban is élt. 

De persze konkrét valóra vált próféciákról is be tud számolni.

Állítása szerint a szíriai polgárháborút a 2011-es kitörése előtt három évvel megjósolta, a merényletben elhunyt Benazir Bhutto, pakisztáni miniszterelnök halálát is előre látta, az egyik legfrissebb jövendölése pedig az volt, hogy a The Apprentice angol évadát 2018-ban Sian Gabiddon nyeri majd meg. (Bejött a jóslat.)

Ám attól sem jön zavarba és kérdőjelezi meg a látomásait, ha nem éppen úgy alakulnak a dolgok, ahogy azokat ő megálmodta. 

Bár azt mondom, hogy ezek az előrejelzéseim 2019-re, elképzelhető, hogy nem ebben az évben történnek majd meg, hanem valamikor a távolabbi jövőben. Néha előfordul az is, hogy mikor van egy látomásom, nem értem meg elsőre, sőt csak akkor nyer értelmet, ha a konkrét esemény megtörténik és visszaemlékszem arra, hogy mit láttam korábban

- magyarázata a lapnak a jós, aki magát egyébként szkeptikusnak tartja.

Én is kételkedő vagyok, és igyekszem az érem spirituális és logikus oldalát is nézni. Úgyhogy, felőlem jöhetnek a szkeptikus megjegyzések, állok elébe!