Az egyik legnépszerűbb felnőttfilmes oldal, a Pornhub, 2018 végén is elkészítette az éves összefoglalóját a világ pornófogyasztási szokásairól, amiből ismét mindenféle érdekesség derült ki arról, mire szeretnek maszturbálni az emberek. Az évértékelő szerint 2018-ban 33,5 milliárd látogatása volt az oldalnak, napi bontásban pedig átlagosan 92 millió. A fogyasztók legnagyobb örömére az év során 4,7 millió új videó került fel az oldara, amit ha ma elkezdene nézni 2134-ben hagyhatná csak abba,

ugyanis órában mérve 115 évre elegendő pornó került fel a szájtra 2018-ban.

De ennyit a számokról, nézzük inkább, mik is voltak a legnépszerűbb keresések!

Már többször bebizonyosodott, hogy a világ eseményei hatással vannak arra is, mi izgatja fel legjobban az embereket. Harry és Meghan hercegné esküvője például teljesen felborította a pornófogyasztási szokásokat, ám mégsem ők lett az év legnépszerűbb celebjei az oldalon. A legtöbben Stormy Danielsre kerestek rá,

arra a pornószínészőre, aki idén állt elő azzal, hogy viszonya volt Donald Trumppal, akinek a péniszét egy gombához hasonlította.

Danielst a listán Kim Kardashian követi, aki már évek óta előkelő helyen szerepel az ilyen összeállításokban. Nem csoda, bizonyos szinten őt is pornósztárnak lehet nevezni, hiszen egy házi szexvideó tette híressé. Ami viszont ennél érdekesebb, hogy a 30  - pornószempontból - legnépszerűbb női sztár közé a Kardashian/Jenner nővérek közül Kourtney-n kívül mindenki bekerült.

És, hogy mire nyúltak magukhoz idén a legtöbben?

Még mindig a leszbipornó áll az első helyen, ám a szájt egy nemek szerinti bontást is közzétett.  Így derült ki, hogy a nők a leszbikus filmeket szeretik a legjobban, míg a férfiak a "japán" címkével ellátott videókra kerestek rá a legtöbbször. Egyébként ezt a kategóriát a nők is szeretik, náluk a második helyre futott be (a férfiaknál a dobogó második fokára a MILF-ek kapaszkodtak fel).  

Szóval bármennyire is ígérgették,  nem nagyon van új a nap alatt, de ahogy 2017-ben is volt egy meglepő felkapaszkodó trend, a fidget spinner-pornó, úgy 2018-ra is jutott egy ilyen:

világszinten ugyanis Stormy Daniels után a Fortnite videojáték +18-as változatára voltak kíváncsiak a legtöbben.