Biztos önnek is feltűnt már, hogy az Instagramon amellett, hogy mindenkinek rettentő izgalmas az élete, szinte minden felhasználó baromi egészséges is, ezt pedig nagyon sokan kajafotókkal osztják meg a világgal. Számos olyan profil van, amiket nyálcsorgatóan elrendezett gyümölcsöstálak dominálnak, máshol az édességposztolás megy ezerrel, ám már annyi van ezekből, hogy csak egy nagy, színes kajamasszává állnak össze a fotófolyamban. De most végre valaki olyanról számolunk be, akinek sikerült kicsit izgalmasabbá tennie a kajablogolást. Talán nem túlzás kijelenti, hogy jelenleg nincs menőbb David Cyrillnél, aki tavaly szeptember óta dokumentálja a közösségi média számára, hogy mit táplálkozik.

A férfi pedig azért üde színfoltja a felhozatlanak, mert a #nofilter fotóit az idősek otthonából posztolgatja, tekintve, hogy 85 éves.

Sok más Instázóhoz hasonlóan, Cyrill is motivációs céllal teszi közzé a vacsoráit. A férfi ugyanis ennek segítségével tartja magát a diétájához, nem mellesleg pedig másokat (jelenleg több mint 110 ezer követőt) is arra ösztönöz, hogy táplálkozzanak egészségesebben és figyeljenek a súlyukra.

A férfinek egyébként nagyon konkrét célja van a kajaposztolással és a diétázással: 20 kilót szeretne tavaszig leadni, hogy jó formában legyen mikor a legkisebb lányát az oltárhoz kíséri az esküvőjén.

AWWWWWWWW!

  Forrás: Metro