Az idén Super Bowlt játszó New England Patriots egyik elkapója nem olyan híres, mint a csapat irányítója, Giselle Bündchen férje, Tom Brady, és nem is annyira, mint Rob Gronkowski, akinek becenevét rigmusban üvöltik a szurkolók, hogy GRONK! GRONK! GRONK!, de attól még kulcsjátékos tud lenni. Mint egy 2017-es meccsen, amikor egy nem éppen hétköznapi cselt sikerült touchdownnal zárnia. Hogy kiről van szó? Chris Hoganről, akinek amúgy az idei szezonban is volt egy szép elkapása.

Hoganről még azt érdemes tudni, hogy nem rokona Hulk Hogannek, 4,5 másodperc alatt fut le 40 jardot, 30 éves, 99,8 kg. És 2017 óta házas ember. Sőt! Egy ikerpár boldog apukája is. A Patriots csinált is egy rövid videót arról, hogy az elkapójuk miként tudja menedzselni a magánéletét a kerrierje mellett, hogy hogyan lehet 150 mérföld távolság ellenére is jó apa valaki, illetve Ashley Boccio, Hogan felesége hogy egyszerre ennyi mindent csinálni. Mert Boccio nem egy kitartott focistafeleség ám.

Ashley Boccio az orvosi pályát választotta. Ez önmagában is rengeteg tanulással és áldozattal jár. Erre jön még az, hogy az év felében, amikor nagyban tart az amerikaifoci szezonja, akkor szinte egyedül neveli Hogannel közös gyerekeiket. A Patriots elkapója persze sokat videótelefonál a gyerekekkel, de a napi rutinban nem nagyon tud besegíteni. Boccio ezt elfogadta. Közben pedig Hogan úgy van ezzel, hogy tudja, a focista karrierje nem fog örökké tartani, így most is inkább ő hoz(na) áldozatot annak érdekében, hogy felesége álma, karrierista célkitűzései valósággá váljanak. Például nem erőltette rá Ashleyre, hogy a Patriots otthonához, a Massachusetts államban lévő Foxborough közeli Bostonba költözzenek. Így lett az, amit a feleség mondott, hogy Long Islanden alapítottak családot.