DiCaprio védjegyévé vált, hogy mindig szőke modellekkel jött össze. Ezért is volt rendkívüli hír, amikor egy barna hajú lánnyal kezdett el randizni. Ebből kiindulva, ha úgy tetszik, akkor a Super Bowl egyik döntős csapatának is van egy Leonardo DiCapriója, aki nem más, mint a New England Patriots elkapója, Julian Edelman.

Neki sikerült összejönnie Adriana Limával, a modellel, aki már nem lép többet a Victoria's Secret Show színpadára.

Persze ez még régebben volt. 2016-ban volt egy közel egy évig tartó kapcsolatuk. Nem igazán mutatkoztak közösen egy vörös szőnyeges eseményen sem, de azért lehetett tudni, hogy együtt vannak. 2017 márciusában szakítottak. Igazából semmi drámai oka nem volt annak, hogy a kapcsolatuk véget ért, egyszerűen nem tudták összeegyeztetni az igen szoros beosztásukat.

Ugyanakkor történt valami 2016 decemberében: egy Ella Rose nevű modell gyermeket szült Julian Edelmantól. Ha kiszámoljuk, akkor nagyjából 2016 márciusában kellett teherbe esnie a nőnek, tehát nem az volt, hogy az amerikaifocista megcsalta Adriana Limát, akivel ugye pont abban az évben, nyáron jött össze. A kínos a sztoriban az, hogy a New England Patriots elkapója nem nagyon akarta elismerni, hogy ő a gyerek apja. Kellett neki pár hónap. Ez azért is érdekes, mert Ella Rose és közte nem egy egy éjszakás kaland, nem egy futó románc volt csupán, mivel állítólag több évig jártak. Ezt persze sose tették nyilvánossá, ahogy Edelman Adriana Limával sem jelent meg egy vörös szőnyeges eseményen sem.

Visszatérve Edelman gyerekének anyjára: nem sokat lehet róla tudni. Az biztos, hogy modellkedik, és patyolat tiszta az Instagramja, ahol 787 ezer követője van. Privát infót nem oszt meg magáról, és az is gyanús, hogy a kiposztolt fotók hetekkel, hónapokkal korábban, sosem a posztoláshoz közeli időpontban készültek.