Szinte mindenkinek volt már része szerelmi csalódásban, ami mindenkire máshogy hat. Van, aki egy szakítás után édességbe vagy fogyásba, más netfilxezése, megint más pedig valami új hobbiba menekül. Így tett az amerikai Megan Marie is, aki először csak sima kirándulással gyógyítgatta az összetört szívét, ám egy ideje rájött, a túrázás akkor a legjobb, ha az ember még meztelenkedik is közben. Úgyhogy pár éve elkezdte ledobálni a ruháit a természeteben, az Instagram korában pedig, mint tudjuk, amiről nincs poszt, az meg se történt. Így Marie rendszeresen megosztja, hogy fest a pucér feneke a fák között, a sivatagban vagy éppen egy sziklán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Time to answer the most frequently asked question: "Why is your ass so white when it gets so much sun??" 😎 It's because I have a genetic condition that causes the melanin in my bu-UM NO. It's because I'm not naked ALL of the time, people! I usually snap a shot, run around for a bit, maybe hop in a body of water, and then put my damn clothes back on. Yeah, it's fun for a while, but there's usually some nuisance that shows up eventually (bugs, foliage, people). That, and any time I'm naked and high up/near something dangerous, I keep thinking about my parents learning that I was in a horrible accident...naked...and they'd just lose their fucking minds. So, THAT'S why my ass isn't tan. 🍑🤜🏻🌝

↟ m e g a n ↟ (@holdon2yerbutts) által megosztott bejegyzés,

A most 35 éves nő 2015-ben, sorozatos szakítások után kezdte a kirándulást, akkor még  ruhában. Mint mondja egyfelől enyhíteni akart a fájdalmán, másfelől olyan elfoglaltságot keresett, ami elég menő ahhoz, hogy féltékennyé tegye vele az exeit. Nagyjából egy évnyi túrázás után végül az egyik haverja dobta be az ötletet, hogy fotózza le magát meztelenül a természeteben. Marie elfogadta a kihívást és bár az első alkalommal nagyon izgult, azóta szenvedélyévé vált a pucér pózolás.

Ma már több mint 50 képet posztolt a meztelen hátáról és esze ágában sincs abbahagyni. Annyi pozitív visszajelzést kap, hogy ma már nemcsak magárért, hanem a követőiért is vetkőzik. A fotói mellett ugyanis gyakran hasznos tippeket ad a biztonságos túrázáshoz, nyíltan ír a saját mentális nehézségeiről, például arról, hogy egy időben súlyos depresszióval küzdött, és persze a képeinek testpozitív üzenetük is van. (Közben most már megmutatjuk egy tőle szokatlan pózban, szemből.)

Bár Marie gyakran kirándul a testvérével, az igazán hű társa ezeken a túrákon a kutyája.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🌿Strategically placed weeds🌿

↟ m e g a n ↟ (@holdon2yerbutts) által megosztott bejegyzés,

Sőt, most már egy új partner is néha-néha csatlakozik hozzájuk. Marie ugyanis egy ideje újra elkezdett pasizni és pár hónapja randizgat is egy férfival, aki már átesett azon a tűzkeresztségen, meztelen fotót készítsen róla kirándulás közben.

Persze nem ő az egyetlen, aki szeret arról posztolni, hogy milyen szuper dolog a meztelenkedés a négy falon kívül. Itt van például egy ausztrál lány, aki szörfözni szeret pucéran, itt pedig egy svéd naturista nővel ismerkedhet meg, aki nem tűri meg magán a ruhát. De nem is kell ennyire messzire menni, itthon is vannak lelkes nudisták, Bódi Sylvi például a magyar meztelenkedők nagykövete lehetne, a helyettesi posztjára pedig Mihalik Enikő bátran pályázhat.

Forrás: Mirror