Egyes modellek, playmatek a közösségi közegben alkalmanként elég sajátos módját választják a lázadásnak. Az Instagram és tulajdonképpen majd' minden, fotókra  specializálódott közösségi térben a teljes meztelenkedést általában cenzúrázzák, amit néhány Glamour-modell rossz néven szokott venni. Az említett, leginkább fedetlen testükből pénzt kreáló hölgyek rendre próbálják kijátszani az Instagram algoritmusait a követők és rajongók legnagyobb örömére.

Összeszedtünk három olyan webes-modellkedésre specializálódott hölgyet, akik teljes mellszélességgel küzdenek a felsőruházat viselése ellen. 

  • Amberleigh West több magazinban is hangot adott már melltartó-fóbiájának, többek között a Playboyban is. Örökös harcát a vizuális takargatással már nagyon unja, ő az a típus, aki hisz a nudizmus teljes körű bevezetésében. Addig azonban, amíg ez az utópisztikus álom valóra válik, folyamatosan frissíti merészebbnél-merészebb képeit.  
  •  Julia Rose hivatalos Instagram-modellként tengeti nehézkes mindennapjait Los Angelesben. Egyik védjegyének tartja a felső és fehérnemű nélküli vezetést, amivel már a közösségi oldalakon és az utcán is sikerült botrányt okozni. Mi mégis egy étkezős videót választottunk, amit az Insta már számtalanszor eltávolított. Mutatjuk, hogy miért:
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

me when someone asks what my ideal date is

Julia Rose (@its_juliarose) által megosztott bejegyzés,

  •  Alyssa Scott egy igazán különleges szépség, aki sokak örömére fenti kolléganőihez hasonlóan a modell szakma rögös útját választotta, ráadásul kisebb fajta textil allergiával küzd melltájékon. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“it’s still cold out, dress accordingly” me:

Alyssa ➵ (@alyssaa_scott) által megosztott bejegyzés,