Névtelen terv (1)

Elképesztő celebátalakulások, amelyekről senki sem tudja, mikor történtek

2019.11.02. 09:03

Hollywoodban már senkit nem lep meg, ha egy-egy híresség átszabatja magát. Legyen szó akár az illető arcáról, akár bármelyik testrészéről. De az sem ritka, hogy valamelyik celebritás hirtelen számottevő súlyt szed magára, vagy épp dob le, némelyikük pedig durva stílusváltáson megy keresztül egyik napról a másikra.

Renée Zellweger

A bájos színésznőt legtöbben a Bridget Jones-filmekből ismerik, ahol egy dundi nőt játszott. Zellweger a való életben egyáltalán nem túlsúlyos, az utóbbi időben pedig kifejezetten sovány. Az arcberendezésével azonban már más a helyzet. A színésznő 2010 környékén tartott egy hosszabb szünetet, és eltűnt a média szeme elől. Mikor legközelebb megjelent egy eseményen sokan rá sem ismertek, ugyanis olyannyira átszabatta az arcát, hogy a vonásain kívül nem sok minden hasonlít egykori önmagára.

Kylie Jenner

A Kardashian-Jenner klán egyértelműen a szépészeti beavatkozások alfája és omegája. Bármelyikük beleillene ebbe a listába, mi azonban a legfiatalabbat választottuk. Kylie 15 éves koráig a körülményekhez képest átlagos lánynak látszott, majd egyszer csak látványos változtatást eszközöltek nála: az akkor még tinédzser lány feltöltette az ajkait, amit konzekvensen tagadott hosszú éveken át. Emellett pedig a teste is látványos változtatásokon ment keresztül, például a csípő-derék aránya igencsak természetellenes. Kislánya születése után egyébként váratlanul eltávolíttatta a töltést a szájából, ugyanis az az érzése támadt, hogy így nem hasonlít rá annyira a kislánya, mint amennyire valójában kellene. Kylie egyébként az álcázás mestere, ugyanis a terhességét is képes volt titkolni bő ruhák és előre beraktározott képek posztolásával egészen addig, amíg világra nem hozta Stormit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

real chill like a sunday 🖤✨✨✨

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Caitlyn Jenner

Bár sokan ismerik, azt kevesen tudják róla, hogy nem volt mindig médiaszemélyiség. A Bruce Jenner néven, férfiként született celebritás sportolóként kezdte a karrierjét. Az 1976-os nyári olimpián aranyérmet szerzett, és ezután is jó ideig atlétaként tevékenykedett. Később belekóstolt a mára már biztos munkájává váló televíziózásba, de kipróbálta magát autóversenyzőként és üzletemberként is, valamint a Playgirl címlapján is feltűnt. 6 gyermeke született, közülük kettő a Kardashian-klán ősanyjától, Kris Jennertől. Bruce Jenner végül 2015-ben váratlanul transznemű nőként coming outolt, és felvette a Caitlyn Jenner nevet. Két évvel később nemváltoztató műtéten esett át. A már 70 éves celebritás egyébként egy nála jóval fiatalabb, szintén transznemű nővel randevúzik.

Gal Gadot

A ma már Wonder Womanként is ismert színésznő nem rendelkezett mindig ilyen figyelemreméltó fizikummal. 18 éves korában elnyerte a Miss Izrael címet, ekkor azonban még meglehetősen törékeny lány volt. Ez a Halálos Iramban című filmben sem változott, azonban amikor belépett a DC-univerzumba, a színésznő teljesen más formát öltött, a szó szoros értelmében is. Gadot meglepő állóképességre tett szert, ugyanis 2 éven át szolgált az izraeli védelmi erőknél. A rengeteg edzés pedig nem csak  a mozivásznon tette hitelessé a karaktert, a színésznő civil emberként is felragyogott.

VV Szandika, avagy Lőrincz Alexandra

Szandika a Való világ 4. szériájában tűnt fel. Akkor egy feltűnően telt ajkú, nagyon szőke lányként ismerték meg a tévénézők. Bár sokáig versenyben volt, végül nem vihette haza a fődíjat. Szandika ezután egy időre eltűnt a kamerák elől, majd amikor legközelebb felbukkant, már egy egész más ember volt. A sport szerelmese lett, és személyi edzőként, valamit fitneszmodelként élte mindennapjait.

Kelemen Anna

A celebritás nem titkolja, hogy jó pár plasztikai beavatkozáson túl van már. 2016 környékén azonban egy időre visszavonult a nyilvánosságtól, mikor pedig visszatért, eltűnt például méretes melltetoválása, és az arca is jóval definiáltabb lett.

Huszár Aletta

2016-ban tűnt fel az X-Faktorban, akkor még goth tinédzserlányként. Egy AC/DC számmal érkezett, és a székes feladatig jutott. Aletta az idei szériában is szerencsét próbált, időközben azonban teljes stílusváltáson esett át. Az egykor fekete hajú, vastag tusvonalat preferáló lány megkedvelte a színeket, és szőke-rózsaszín fonatokkal, nem mindennapi sminkben, pirszingekkel borítva érkezett a színpadra. A zsűrit természetesen újra lenyűgözte, és már biztos helye van a táborban.

Huszár Aletta
Fotó: RTL Klub/ X-Faktor