A fitnesz hosszú évek óta uralja a trendeket. Napjainkban kifejezetten divat lett edzőterembe járni, és tónusos idomokat építeni. Bár sokan vallásként űzik a sportot, vannak olyanok is, akiknek hivatásszerűen ez az életük. Következzen öt, magát szinte szoborrá formázó hölgy, akik a fitnesznek köszönhetően tettek szert világhírre.

Stephanie Davis

A 28 éves Stephanie Davis mindig is a sport szerelmese volt. Már gyermekkorától kezdve gimnasztikázott és lovagolt, majd egy nap kipróbálta, hogy tetszik neki a konditermi edzés. Diétát is beiktatott, majd beleszeretett az eredménybe. Számos versenyen ért el dobogós helyezést, és természetesen Instagramját is nagy gonddal vezeti. A profilja több, mint egymillió követőt számlál.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nala wollte auch mit rauf auf‘s Bild 😄 #bikini #summer #vibes

Stephanie Davis (@stephaniedavis) által megosztott bejegyzés,

Ariana James

A kolumbiai hölgy számos márka nagykövete, ez pedig nem is meglepő, hiszen a testének egyetlen vonásán sincs kifogásolni való. A különleges arcú modell az Instagramon szerzett magának hírnevet, és mellesleg nem veti meg a meztelenkedést sem. Gyakorta posztol magáról pikáns fotókat, amelyekkel már 1,6 millió csodálóra tett szert.

Paige Hathaway

A 32 éves minnestotai nőnek nem volt könnyű gyermekkora, ugyanis édesapja alkoholista volt, édesanyjával pedig olyan szegénységben éltek, hogy 4 éves korában a nagymamája gondjaira bízták, később pedig 2 nevelőcsaládnál is lakott. Már tinédzserként dolgozni kezdett az iskola mellett, majd 16 évesen úgy döntött, a saját lábára áll. Először csak kedvtelésből járt edzeni, később a szenvedélyévé vált, versenyekre kezdett járni, végül vállalkozó, fitneszmodell és edző vált belőle, aki naponta ezreket motivál, emellett pedig édesanya is. 4,1 millióan követik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

6 months today!!! 👶🏼✨🌱 #bumpupdate #25weekspregnant #babygirl

Paige Hathaway (@paigehathaway) által megosztott bejegyzés,

Svetlana Bilyalova

A 27 éves orosz szépség pályafutása akkor vette kezdetét, amikor Los Angelesbe költözött. Mindig is komolyan érdeklődött a divat iránt, így modellkedni kezdett. Bilyalova igencsak kedveli a luxust és a rivaldafényt, emellett pedig egyértelmű, hogy néhány plasztikai műtétnek is alávette magát az évek során, vékonyabb lett ugyanis az orra, és nagyobbak a keblei. Ám a modell nem csak külsőségekre ad, ugyanis kiváló komikus, az Instagramján is többször oszt meg mókás történeteket és videókat is. több, mint 7 millióan követik, nagy részük valószínűleg nem a viccei miatt.

Michelle Lewin

A 33 éves venezuelai fitneszmodell sokat vívódott saját testével. Nem volt elégedett magával, étkezései zavarai voltak, és alig 40 kilós, vékony fiatal lányként sétált be először az edzőterembe. A feneke már akkor is meglehetősen formás volt, így a legtöbb gondot a lábainak szentelte. Egy idő után azonban feltűnt neki, hogy amíg hastól lefele meglepően tónusos lett, azonban fölötte túl vékony maradt. Lewin végül megtalálta az arany középutat, miközben neves brandet épített ki. Ma már világszerte tartják példaképnek, és követik edzésterveit, diétáját. Instagramja napról napra növekszik, jelenleg 13,4 millióan követik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

So damn back in black🖤😈

Michelle Lewin (@michelle_lewin) által megosztott bejegyzés,