Férfiaknak nehezebb ajándékot venni. Egy menő hereápolási termékre gondolt már?

2019.12.01. 10:17

Nem úgy van ám az, hogy az ember egyszer kivasaltatja a heréit, aztán egy életre el van minden intézve! Ez a testtájék különösen gondos és rendszeres ápolást igényel – vagy legalábbis ezt üzeni a Ballsy nevű New York-i cég, akik kifejezetten hereápolási kozmetikumokra specializálódtak, és persze most mindenféle karácsonyi akcióik is vannak, ha már önmagában nem lenne elég vicces/érdekes, hogy egy ilyen cég egyáltalán létezik.

A cég honlapján az áll, hogy egy férfi testén a herezacskó bőre a legérzékenyebb, ezért kell neki külön figyelmet szentelni. Ezzel indokolják, hogy szinte annyi különböző terméket kínálnak, mintha arcápolásról lenne szó, merthogy az arc bőre is különösen érzékeny területként van elkönyvelve. Az persze más kérdés, hogy az ember arcát naponta hányan látják és hányan kerülnek annak szagolható közelségébe – feltételezhető, hogy kevesebben vannak, akiknek hasonló számú ember látja vagy szagolja meg a herezacskóját. Ennek ellenére a Ballwash kínál kifejezetten hereparfümöt is, méghozzá krém alakban. Dörzsölje be a golyóit ezzel a termékkel, és máris illatozni fognak!

A cég termékei között van még a bedörzsölhető parfümön kívül:

  • Ballwash: herezacskó-fürdető (fenékmosáshoz és zuhanyozáshoz is használható!);
  • Sack Spray: hereszag-közömbösítő zacskóspré (enyhíti a viszketést is!);
  • Quickys Ball & Body Wipes: nedvesített törlőkendő, amit arra az esetre ajánlanak a herék, illetve a test bármely más részének letörlésére, amikor zuhanyozni kéne, de pont nem lehet;
  • Goodhead Shampoo és Conditioner: sampon és balzsam, amiket, ha jól értem, nem a herezacskón, hanem a fejen kell alkalmazni.

Ha most rendel, bizonyára időben megérkezik még a karácsonyi ajándéknak kiváló csomag: garantáltan lesz nagy meglepetés szenteste, ha bedörzsölhető hereparfümöt ajándékoz a család valamelyik hímtagjának férfitagjának!

Egy bónusz ajándékötlettel búcsúzunk, ami azonban nem kozmetikum, hanem a lakberendezés területére tartozik. Sajnos az nem derül ki a Ballsy Instagramjáról, hogy ilyet hol lehet beszerezni.