Rogánék válása komoly meglepetést okozott a hazai közönségnek. Bár a bulvárban azóta felbukkant cikkek, információk alapján, mégsem volt olyan váratlan válásuk híre, mint, ahogy az elsőre lecsapódott. Az érdeklődés pedig, ahhoz képest, hogy politikai, nem pedig klasszikus értelembe vett bulvászereplőkről van szó meglehetősen nagy. A közösségi oldalakon már alternatív jövőbeli párkapcsolatok keltek szárnyra, olyan aktivitással, mintha csak egy népszerű sorozat következő részéről találgatnának a rajongók.  

Ugyan már több cikk is íródott ebben a témában, most a kedélyek lehűlésével a Velvet is felvázolja, hogy miként vált önálló, közismert és sikeres üzletasszonnyá (Rogán-) Gaál Cecília, aki évekig kizárólag feleségként és anyaként határozta meg magát, és hogy a pletykák szerint mi vezetett a váláshoz. Illetve felvázoljuk azt is, hogy az üzletasszony jövője miként alakulhat.

Sikeres üzletasszony

Az üzleti világba 2016-ban lépett be barátnője, Sarka Kata oldalán; érdekes apróság, hogy ezzel párhuzamosan priváttá tette az Instagram oldalát, majd gyakorlatilag ( pár tévés "muszáj-szereplést" leszámítva) visszavonult a közszerepléstől. Ez azért is volt meglepő, mivel korábban, a pletykák szerint pont ő bírta rá férjét, hogy szerepeljenek bulvárlapokban, illetve a tévében is olyan remekbe szabott párkapcsolati-showkban, mint a Mr. és Mrs, melynek többek között a Nők lapja is emléket állított. Na, de vissza a karrier-históriához...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#mymorning #friends #aerobic @pancsogergely @rogancecilia @helenamihalylovics

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

 A Nemzeti Cégtár leírása szerint a Nakama & Partners "reklámügynöki tevékenységet" folytat, valószínűleg kitűnő színvonalon, hiszen rövidebb, mint 2 év alatt meghuszonháromszorozódtak a bevételeik, és 56-szorosára növekedett az adózott nyereségük.  A feltartóztathatatlan sikert igazolja, hogy 2016-ban 51 millió forintos nettó árbevétellel bírtak 7,7 millió forintos nyereséggel, aztán 2017-ben hirtelen 512 millióra, majd  1,2 milliárdosra ugrott a nettó árbevételük

A tulajdonosok tavaly 136 milliós osztalékot vettek ki a cégből - írta meg korábban a 444.hu.


Ugyancsak a két hölgy tulajdonában áll egy médiacég is, a Top News Hungary Kft., amelyről egyelőre nem lehet tudni, hogy a Nakamához hasonlóan komoly sikereket könyvelhet-e el,  egyelőre csak 917 ezer forintos mínuszt tudtak felmutatni, derült ki a a Nemzeti Cégtár adataiból. Gaál Cecília immár meghatározó alakjává vált a Magyarország Szépe keresztelésű szépségversenynek is, és azzal is komoly bevételekre tett szert, bruttó 66 millió 802 ezer forintot fizetett ki legutóbb számukra az MTVA — derült ki abból a szerződésből, amit közérdekű adatigénylést követően kapott meg a24.hu. Illetve az ünnepek alatt a Mikulásgyár szevezését is ők bonyolítják, valószínűleg költségmentesen.


Válástól az újratervezésig

Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy meghoztuk közös életünk legnehezebb döntését, a jövőben külön utakon folytatjuk. A mai napon hivatalosan is benyújtottuk válási szándékunkat. A közösen eltöltött tizennégy évünket egymás iránti tisztelettel zárjuk le

- írta a házaspár novemberi közleményében.

A Best korábbi cikke alapján a miniszternek feltehetőleg sok volt a felesége körüli felhajtásból.

Aki közelről ismeri őket, az tudja, két teljesen különböző személyiségű emberről van szó. A férj befelé forduló, elmélkedő típus, Cili viszont imád pezsegni, és nagyon temperamentumos


- nyilatkozta egy bennfentes a hetilapnak.

A lap az ismeretlen informátorokra hivatkozva azt is feltételezte, hogy gyakran alakulhatott ki nézeteltérés férj és feleség között, a legnagyobb vitát pedig az generálta, hogy Rogán Cecília nem szólt férjének az óriásplakátos kampányról.

A bulvárlapok mellett a HVG is utána nézett a válás utáni eseményeknek, ők is megírták, hogy Gaál Cecília és fiai maradtak a családi házban, a miniszter pedig elköltözött, jelenleg egy albérletben él, méghozzá egyedül.

Jelen és jövő

Ahogy korábban sem, úgy most sem közöl magánéletéről szinte semmit Rongán volt felesége. Amit tudni lehet, az leginkább Sarka Katának köszönhető, ő ugyanis rendre posztol közös képeket, leginkább a közös edzéseikről, illetve most aktuálisan a Mikulásgyárról is tudósítottak.

A fotók alapján jól van és folytatja azt , amit eddig is, a kérdés már csak az, hogy kiderül-e valaha, hogy melyikük életét változtatta meg gyökeresen a válásuk. Az online cikkek kommentszekciójában, illetve egyéb bulvár-fórumokon mindenesetre elképesztő mennyiségben gyűlnek a feltételezések Gaál jövőjét és jelenjét illetően. Egyesek már azt is feltételezik, hogy úgy, ahogy külső átalakulásának folyamata is megtervezett és logikus alapokon nyugvó munka volt,  úgy magánéletét sem hagyja az "ahogy esik, úgy puffan" elve szerint alakulni.