A karácsony sokak kedvenc ünnepe. Ki a hangulat, ki az ajándékozás miatt szereti, de egy dolog biztos: nem mindenki tud megfelelő meglepetést választani a szeretteinek. Egyesek szimplán rosszak az ilyesmiben, mások nem is akarnak jók lenni. Következzen 9 ajándék, amely meglehetősen kínosan érintette a megajándékozottat.

Ajándék saját magamnak 

A szüleim szobájában hagytam néhány videojátékot. Édesanyám azt hitte, hogy apa vette őket nekem, szóval becsomagolta, és a fa alá tette mindet. Így történt, hogy a saját játékaimat kaptam meg...

A kevésbé kedvenc unoka

A nagymamámnak mindig is én voltam a kedvence a húgom helyett. Egyik karácsonyra egy nagyon menő Pokemonos szettet kaptam tőle. A húgomnak viszont egy menyétlabdát vett, ami köztudottan macskajáték.

Az indokolatlan bögre

A mamám egy német juhászos bögrét ajándékozott a férjemnek. Pedig sosem volt neki ilyen kutyája, és nem is említette, hogy szeretne. Munkában használja, és néha meg is kérdezik tőle, hogy „szereted a német juhászokat?”. Erre ő általában csak annyit felel, hogy nem igazán, mire rögtön meg is hal a beszélgetés.

A nárcisztikus néni

A nénikémről mindenki tudja, hogy nárcisztikus személyiség. Tavaly karácsonykor a család összes tagjának egy kézzel készített fát adott, közepén egy képpel róla. Még a gyerekeknek is, mondván, senki ne feledkezzen meg róla idén.

Meglepetésből elégtelen

Éppen az ünnepek előtt jöttünk össze a barátommal. Bár volt egy olyan érzésem, hogy nincs túl jó érzéke a meglepetésekhez, végül még ehhez mérten is sikerült alulmúlnia magát. Amikor átjött hozzánk az ünnepek alatt, édesanyámék egy jófajta bort kaptak tőle, én pedig egy ocsmány karácsonyi pulóvert, és egy sört.

Védekezz, fiam!

15 éves koromban egy pénztárcát találtam a nevemmel a karácsonyfa alatt, ami tele volt tömve óvszerrel. Köszi, anya...

gyerekkori kedvenc

A keresztanyám a saját kezével varrt nekem egy Arieles paplant, mert emlékezett arra, hogy 8 évesen odavoltam a Kis hableányért. Ez tényleg így volt, de amikor a paplant kaptam tőle, akkor 22 voltam.

a szexbaba

Az unokaöcsém világ életében szégyenlős volt, ezen pedig a nagyszüleink sem segítettek. Amikor 16 éves volt, egy méretes csomag várta a fa alatt. Először azt hittük, egy tévét vagy ilyesmit kap, aztán amikor kicsomagolta, kiderült, hogy egy guminő.

Praktikus csomag

Apám nagy mókamester hírében áll, de néha túllő a célon. Amikor egyetemre mentem és elköltöztem otthonról, sokszor panaszkodtam neki, hogy a lakótársam egy hét alatt annyi vécépapírt használ el, mint mi négyen egy hónap alatt. Abban az évben két családi pakk vécépapír várt rám a fa alatt díszdobozokban...

Ön kis kapott már zavarba ejtő, esetleg indokolatlan karácsonyi meglepetést? Ha szívesen viszontlátná nálunk a történetét, írja meg nekünk e-mailben az alábbi címre!

Klikkeljen ide, és már írhat is:
{velvet@mail.velvet.hu}