Pár héttel korábban meghirdettünk egy lehetőséget olvasóinknak, amelyben élménybeszámolóért cserébe kipróbálhatták a Womanizer egyik szexuális segédeszközét, a Vagyaim.hu-nak köszönhetően. Ugyanők biztosították hasonló célokra a We-Vibe Wand párvibrátort is. Rengetegen jelentkeztek, és számos olvasónk küldött visszajelzést az elsőre talán bizarrnak tűnő kellékekről, de ahogy a tesztelőktől megtudhatjuk, a külső csak egy dolog, a teljesítmény sokkal fontosabb.  

Womanizer készülékét Borbála álnevű olvasónk nagyon rég ki akarta próbálni, de voltak fenntartásai az eszközzel kapcsolatban - aztán rávette magát a tesztre.

Ahogy ő, úgy én is a lényegre térnék: túl jó (a szó legjobb értelmében). Nagyon vártam a randinkat, kerülgettem már egy ideje a forró kását, olvasgattam a netes kritikákat és most már biztosan tudom, lehet nélküle élni, de nem érdemes. Az én W-One 30 perces teszt készülékemen 3 intenzitás közül lehet választani, szerintem mindenki megtalálja ezek közül, amelyikre épp vágyik. Első alkalommal az alappal kezdtem, 2 perc alatt kivégzett. De ebben a 2 percben benne volt az is, hogy kerestem a legideálisabb helyet, hogy tökéletesen illeszkedjen. A többi alkalommal sikerült a gyártó által ígért 60 másodperces időn belül az orgazmust elérnem, ehhez kellett a második fokozat, a harmadik fokozat nekem már túl intenzív. Ezen kívül valóban képes multiorgazmus okozására is, nem ingerel túl, szerintem ez egy hatalmas előnye a hagyományos csiklóizgatókkal szemben. Bedobtam a mélyvízbe is, mikor abban a hangulatban vagy, hogy „a pasid megkörnyékez azonnal fáj a fejed”, mit tud a drága. Úgy voltam vele, ha ezen a teszten átmegy a kistesó, akkor a nagytesó a karantén shopping egyik áldozatává válik. Nem okozok meglepetést, ha azt mondom, elmúlt a legmakacsabb fejfájásom is. Összességében bátran ajánlom egyedüli és páros használatra is, nem marad el az élmény egyszer sem.

A másik tesztelő Dóra, aki a We-Vibe Wand párvibrátor próbálta ki, és állítja, ritkán kap olyan élményt, mint amire a furcsa kis eszköz képes.

Azt hiszem, Vandával (mindig elnevezem a barátaimat ) elég jól sikerült ez a kezdet, mert bár szkeptikusan álltam hozzá, nem kellett sok, hogy meggyőzzön a szakértelméről! Csajok, ha csikló pártiak vagytok, tennetek kell egy próbát ezzel a cuccal! Nem azt állítom, hogy erősen bizserget, hanem azt, hogy NAGYON erősen bizserget, és ezzel olyan idegvégződéseket ingerel, amelyeket kábé semmi más nem ér már el, de Vanda alaposan megdolgozza mindet. Szívesen leírnám Nektek, hogy milyen is ez az érzés pontosan, de sajna nem igazán lehet így átadni! Semmiképp sem olyan, mintha csak egy rúdvibrit nyomnál magadhoz odalent, ez a játék az EGÉSZ puncidat megremegteti, de olyan erővel, hogy az elsőre szinte zavarba ejtő! Ezért jó, hogy egészen gyengédre lehet venni az erősséget, és amikor már megjön az étvágy, akkor egyetlen mozdulattal feljebb kapcsolhatod! Nagyon furcsa érzés egyébként, mert mintha belülről kifelé épülne az izgalom, először csikis, aztán kicsit furcsán bizsereg, majd hirtelen vált át naggggyon kellemesbe, és közben Te semmit nem csinálsz, csak tartod a puncidon és csodálkozol. Leginkább azon, hogy miért nem próbáltad ki eddig, pedig mennyi filmben láttad már?! Ami furcsa volt, hogy alapesetben szinte minden kütyümnél szeretem próbálgatni, váltogatni a funkciókat, itt viszont nem éreztem jobbnak a szimpla rezgésnél egyiket sem, pedig választék van bőven, mivel 10 különböző típust ismer a Wand. Persze lehet, hogy Nektek éppen más jön majd be, de nekem végig a klasszikus vibrálás volt az, ami a legnagyobb élményt nyújtotta, így ezt használtam a legtöbbször a próbák során.

A cikket a Vagyaim.hu támogatta.  Rendeljen online biztonságosan – fizessen online bankkártyával és kérjen házhozszállítást vagy csomagpontra történő kiszállítást.