Csütörtök reggel érkezett a hír, hogy 47 évesen elhunyt Benedek Tibor vízilabdázó. A sportoló halálának hírére több híresség is reagált azóta a közösségi médiában, ezekből a posztokból láthat néhányat alább. Gundel Takács Gábor ezt írta:

Én mindig így fogok emlékezni rá, de most csak nyelem a könnyeimet.

Demcsák Zsuzsa a következőket írta a Facebookon:

Nem találok szavakat. Csak ülök és olvasom a cikkeket, mégis hihetetlen. Azt hittem ő legyőzi, hogy nyerni fog most is, mint mindig. Őszinte részvétem a családjának!!!

Wolf Kati hasonlóan fogalmaz az Instagramon:

Nem tudom elhinni... Rengeteg erőt kívánok a családjának.

Tóth Vera egy olyan képet osztott meg az Instagramon, amin Benedek Tibor feleségével, Epres Pannival látható. A fotó mellé többek között ezt írta:

Ők egy fontos pár, fontos sorsüzenettel, amiről példát kell venni a világnak, hisz az megjavul tőle. Sokat nem tudtunk róluk, de a harmónia az sugárzott. Ennyi elég is, hogy minden jobb legyen egy kicsit... Keresem az okokat, miért nem adatott meg nekik, hogy egymás mellett öregedhessenek meg, együtt látva gyermekeik cseperedését. Megérdemelték volna, mi pedig csodálhattuk volna, mint egy kapaszkodót a mindennapokban... Nincs válasz... egyelőre csak a kegyetlen szívszorongatást érzem, majd megszakad a lelkem azon a gondolaton morfordírozva, mit érezhet az, aki itt maradt? Az egység megszakadt, az élet majd megy tovább, de nehéz lesz az út a boldogságig... Azt hiszem, az öröklét titka az utódokban, az emlékezésben és a szeretetben rejlik, itt minden megvan, de tudom, hogy ez nem vígasztal, mert ő már nincs itt... Bőrömön érzem a fájdalmat, azt, hogy a halál ijesztően örökkévaló és nem válogat. Isten csak a jókat szólítja magához és ti, ott fent, egyszer biztosan fogtok még találkozni...

Tóth Vera testvére, Tóth Gabi „a sajtó” enyhe szidalmazásának is talált helyet megemlékező posztjában

Remélem, a sajtó és mindenki más is tiszteletben tartja a családot és hagyják, hogy csendben gyászoljanak.

Shane Tusup azt írja az Instagramon, hogy igazi megtiszteltetés volt számára, hogy Benedek Tibor mellett állhatott a medence szélén, amíg dr. Csisztu Zsuzsa szintén az Instagramon ekként emlékezik meg a sportolóról:

Drága Tibi! A valaha volt legnagyobb klasszisok egyike voltál imádott sportágunkban, a vízilabdában. A küzdésben pedig nem volt nálad nagyobb! De ebben a csatában most sajnos... Isten nyugosztaljon! SOSEM feledünk!

Kárász Róbert egy olyan közös képet tett ki az Instagramjára, ami egy jótékonysági eseményen készült róla és Benedek Tiborról. A műsorvezető többek között a következőket fűzi hozzá a képhez:

Még kimondani is fájdalmas, hogy milyen fiatalon hagytál itt minket. Olyan szeretetre méltó sportoló, férfi és apa voltál, amit nagyon kevesen mondhatnak el magukról. Emellett pedig a BÜSZKESÉGÜNK voltál, vagy és leszel. [...] Kedves, figyelmes és segítőkész voltál. És a mosoly az arcodon... Remélem így marad meg mindenkiben. Nagyon szeretünk! Borzasztóan fáj hogy nem vagy köztünk.

Schobert Norbert ebben a posztban megrendülésének ad hangot, valamint erőt és kitartást kíván Epres Panninak, Benedek Tibor özvegyének, Rubint Réka itt csatlakozik a részvétnyilvánításokhoz, amíg Hajdú Péter csak annyit ír a Facebookon, hogy nem talál szavakat, illetve hogy Isten nyugosztalja az elhunyt sportolót. Hasonlóan szűkszavú Ábel Anita megemlékező posztja, Liptai Claudia itt biztosítja együttérzéséről az özvegyet és két gyermekét, Kajdi Csaba pedig a következőket írja:

Egy háromszoros olimpiai bajnokot tisztelhetünk benne, egy csodálatos édesapát és egy remek embert, akit gyászolja egész családja és egy nemzet! Adieu Tibor!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Csak nyelem a könnyeimet” – hírességek búcsúztatják Benedek Tibort

A 47 évesen elhunyt vízilabdázóra emlékezik többek között Gundel Takács Gábor, a Tóth-nővérek, a Schobert-házaspár, Shane Tusup, Demcsák Zsuzsa és Csisztu Zsuzsa.

101 · Jun 18, 2020 11:13am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments