A KFC egyik nagy-britanniai alkalmazottja úgy döntött, TikTok-oldalán megosztja munkájának kevésbé publikus részét is, és megmutatta, hogyan készül a vendégek által annyira kedvelt, csirkehúshoz felszolgált mártásuk. Figyelem! Nem lesz túl gusztusos. 

A TikTok @cheddar4.7 nevű felhasználója lépésről lépésre prezentálta a mártás elkészítését. Először egy nagy tálat mutatott meg, aminek az alján egy barna, csomós valami volt, amiről azt írta, hogy bár úgy néz ki, mintha fekália lenne, nem az, hanem csirkehúsaprólék, ami sütés közben esik le a húsról, amit aztán a hűtőbe tesznek, hogy később mártás készüljön belőle.

A húsaprólékra jó sok vizet öntött, valamilyen fehér port adott hozzá, felkavarta az így kapott masszát, majd betette a mikróba. Ezután kivette, felkeverte és ismét megmelegítette, hogy aztán egy szűrőháló segítségével átszűrje, majd kis műanyag poharakba tálalja. A videót ide kattintva tudja megnézni. 

A gyorséttermi munkás több videót is feltöltött arról, hogyan készíti el a KFC-ben kapható ételeket és italokat. Mint kiderült, a milkshake-et jelentős mennyiségű vízzel hígítja fel.

Nem tudom, miért fizetnek érte az emberek 2,2 fontot (kb 900 forint)

- írta a videója mellé.