Bemutatjuk a maszkok következő generációját: itt a baconillatú!

2020.10.21. 12:32

Mióta idén tavasztól mindennapi életünk része vált a maszkviselés, több cikket is írtunk róla. Beszámoltunk például a férfiról, aki mindig a nyakkendőjéhez passzoló maszkot hord, Lana Del Rey ellenérzéseket kiváltó kiegészítőjéről is cikkeztünk, meg arról is, amikor Elton Johnt megbüntették Caprin, amiért nem viselte napjaink öltözködésének legalapvetőbb darabját. Arról azonban még mi sem mertünk volna sosem álmodni, hogy szagosítani fogják őket. Pedig már is ez megtörtént: íme, az első húsillatú maszkok. 

Először egy amerikai gyorsétteremlánc, a Jack in the Box rukkolt elő a világ első sültcsirke-illatú maszkjával, meglehetősen érdekes indokkal: az új termékükkel ugyanis nem a húsos ételeiket, hanem épp ellenkezőleg, a vegán szendvicsükre akarták felhívni a potenciális vásárlóik figyelmét. Ráadásul a maszkot október 23-ig bárki ingyen megrendelheti, írja a People.

A Jack in the Box után egy másik kajás cég, a Hormel is bemutatta a saját illatosított szájmaszkját, a baconillatú Breathable Bacont, ami (a készlet erejéig) szintén ingyen megrendelhető. Sőt, minél többen kattintanak rá a baconös szájmaszkot árusító oldalra, a Hormel annál több élelemmel támogatja a rászorulók étkeztetésével foglalkozó Feed America karitatív szervezetet. 

Melyiket választaná?