Indul az új kör a Velvet és a Vágyaim.hu tesztsorozatában: ha nem emlékeznének, a webáruház felajánlott néhány szexuális segédeszközt, beszámolókért cserébe. Ez utóbbiakat mi közöljük, ezúttal kettőt; az egyiket Karinától, a másikat Leonyidtól kaptuk. (Igen, az álneveiket mi adtuk, mint minden tesztelőnek, a diszkréció érdekében.) Érdekes kérdést vetnek fel, úgyhogy a cikk végén kíváncsian várjuk az ön véleményét is!

Karina a Satisfyer Curvy 1+-t próbálta ki, és alapvetően kellemesek a tapasztalatai. „Szükségesnek tartom megemlíteni, hogy én eddig kizárólag a Womanizer csiklóizgató használatával éltem át orgazmust. A Satisfyer nagyon ígéretesnek tűnt, már leírás alapján is, majd kipróbáltam. Igyekeztem nem a Womanizerhez hasonlítani, mert lássuk be, ég és föld a kettő, mind design, mind hatékonyság (számomra) tekintetében.

Az applikációval való irányításban látok potenciált, de amikor egy nehéz nap után csak el akar lazulni az ember, szerintem kevesen vágynak arra, hogy újból a kezükbe kelljen venniük a telefonjukat.  Bár rendkívül kellemes érzés volt, valóban szuper intenzív, de egyszer sem okozott orgazmust. Jó alternatíva lehet és felejthetetlen pillanatokat okozhat olyasvalakinek, akinek egyébként nincsenek problémái az orgazmus elérésével, de nálam sajnos nem ért célt.”

Leonyidék együtt teszteltek: a harmincas budapesti pár öt éve házas, és nem ismeretlen terep nekik a szexuális játékszerek világa. „Szeretjük az együttléteinket feldobni ezzel-azzal, szívesen kísérletezünk és vonunk be eszközöket. Mi a Satisfyer Double Joy párvibrátort kaptuk lila színben.

A nagyon igényes és letisztult dobozban egy kifejezetten prémium eszközt láttunk meg. Mi kifejezetten ódzkodunk a gagyis, piaci kinézetű eszközöktől, így jó volt ezt kézbe venni. Érzetre a jól megszokott, bőrbarát, puha szilikonból készült a termék.

Az alkalmazást letöltve lehet saját kézbe venni az irányítást, amit kifejezetten élvezetes irányítani részemről. Lehet környezeti zenére ütemre is irányítani, ami nekünk inkább vicces volt, mint hasznos funkció. Csak az eszközt használva a párom elmondása szerint kellően ergonomikus és kényelmes, a rezgések is megfelelőek, mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Mikor egyszerre használtuk akkor már kicsit vastagnak éreztük a belső részt, de a rezgéseket jól tudja adni.

Összességében egy kifejezetten jó árú és hasznos eszközt kaptunk, amit valószínűleg még sokszor fogunk használni.”

A korábbi teszteket itt találja, ha ennél több szempontra vagy beszámolóra vágyna.

Szóval: szívesen használna telefonnal irányítható szexuális segédeszközt?

A cikket a Vágyaim.hu támogatta.