Elena Carrière egy 24 éves német modell (Mathieu Carrière színész lánya), akire sokan a 2016-os Germany's Next Top Model című realityben figyeltek fel. Én is, mert amellett, hogy mintha Jakabos Zsuzsanna és Chrissy Teigen harmonikus elegye lenne, ez a fiatal nő általában nagyon szórakoztatóan és szerethetően nyilvánult meg a műsorban (persze egy tévéműsorban minden csak szerkesztés kérdése). Pont abban az évadban fontos téma volt, hogy valaki mennyire valódi, és mennyire adja el vagy játssza meg magát egy kelendőbb imidzs érdekében.

Hát Carrière-től ez a megjátszás viszonylag távol áll, mint az az Instagramjáról is kiderül. Rendszeresen tesz ki magáról képeket, képkombinációkat, és videókat, amelyekkel megmutatja, mennyit számít a testtartás, a gyorsan behúzott has egy fotózáson, vagy hogy egy kifogástalan alakú, rendszeresen sportoló és kiegyensúlyozottan táplálkozó, egészséges és fiatal embernek is lehet narancsbőre. Kezdjük is rögtön ennek a cikknek a címlapképével.

Többek közt írta hozzá, hogy még mindig naponta kapja magát azon, hogy megpróbál minél előnyösebb szögeket keresni, amikor a tükörben nézi magát, és nem is akar úgy tenni, mint aki nem akar szép lenni, vagy nem élvezi a sminket és a szép modellkedős ruhákat – de szereti ezt a gyermeki, laza önmagát is. 

Az alábbi fotón a narancsbőrét mutatta meg, megjegyezve, itt az idő, hogy mindenkinek normális legyen ez a látvány.

 Itt újabb pózolási trükköt mutat be – azt írta a képhez, hogy nem bánja ezt is megmutatni önmagából, de azért elég sok önbizalomra van szüksége ahhoz, hogy feltöltsön egy ilyen képet. 

Ezt az üzenetet – ugyanaz a test, ugyanolyan értékes – nemrég videóval is megfogalmazta. „Srácok, ez csak egy test. Hús, csontok, bőr, és rengeteg víz!”

Végül álljon itt további kommentárok nélkül két további őszinte poszt, az egyiken megmutatja, milyenek a rosszul sikerült fotói, a másikat pedig azzal vezeti fel, hogy édesapja milyen jó érzékkel választ megörökíteni való pillanatokat. Ha rájuk kattint, a modell Instagramjára jut, ahol csorbítatlanul élvezheti az eredeti gondolatait.

nem lehet megunni a címben arra vonatkozott, hogy az „az Instagram nem a valóságot mutatja meg” gondolat nem feltétlenül újszerű, de néha igazán szórakoztató dolgokat eredményez. A közelmúltban például Britney Spears, illetve néhány modell miatt írtunk ilyesmiről.