tk3s 51313328

Jól berúgott, azóta hivatalosan is Céline Dionnak hívnak egy angol férfit

2021.01.03. 09:48

Thomas Doddnak hívták eredetileg azt a brit Céline Dion-rajongót, aki az idei karácsonyestét az énekesnő egyik koncertjének (felvételről) megtekintésével, egy bődületesen nagy üveg pezsgő társaságában töltötte.

Mostanra Céline Dionnak hívják.

Az alkohol hatására ugyanis az internet elé ült, és még a koncert vége előtt elkezdte intézni a névváltoztatást. Mint a NY Post írja, a részletek még számára is homályosak kissé, de a lényeg, hogy mindössze 89 font befizetésével elindította az eljárást, és amikor néhány nappal később hazaért a munkából, már otthon várta a boríték, benne a hivatalos iratokkal. A harminc éves Dion állítja, hogy egészen addig fogalma sem volt róla, mit tett. De józanul is remeknek találta az ötletet, úgyhogy az aláírásaival véglegesítette az eljárást.

Történetét gyorsan felkapta a világsajtó, és mint a Postnak írta, a háza előtt már letáboroztak a fotósok. Ő pedig egyelőre megtartja az új nevét, meglátja, mennyire nehezíti meg az életét. 

Most költöztem egy kis faluba, és még nem sok emberrel beszéltem. Valószínűleg felbolydul majd, ha megmondom nekik az új nevem. [...] Édesanyám először nem különösebben volt elragadtatva, de most már ő is tud rajta nevetni.  A barátaim viszont azt mondták, nem lepődtek meg! Csak néhány hete történt, hogy unalmamban és részegen felbéreltem egy Elsa-imitátort, hogy fellépjen nekem a kocsibejárón! Bármi lehetséges!

– nyilatkozta a bizonyára feltűnési viszketeg fiatalember.

A borítóképen Céline Dion, az énekesnő látható.