Lizzie Kommes egy amerikai nő, aki alábbi, két éves videójával tett szert némi hírnévre az interneten. Azt lehet róla tudni, hogy 17 éves kora óta kábítószerfüggő volt, egy idő után heroint (is) használt, azonban több, mint négy éve teljesen józan. Még az életmódváltást megelőzően volt azonban, hogy Kommes börtönbe került, 10 évet ült. Leghíresebb videója arról szól, hogyan sminkeltek a nők az intézményben, ahol szabadságvesztését töltötte, sminkszerek ugyanis nem álltak a rendelkezésükre.

Szemceruzának normál ceruzát használtak, ez még nem különösebben meglepő, kiderül viszont az alábbi felvételből, hogy egy dezodorstick és egy magazin segítségével szemhéjfestéket lehet gyártani. Ki kell választani az újságból egy fotót, amin az a szín szerepel, amivel az ember a szemét szeretné árnyalni, a megfelelő képrészletre rá kell dörzsölni a dezodort, ami feloldja a nyomdafestéket, és az így már kenhető is a szemre. Szempillafestéknek a börtönlakók vazelinnel kevert instant kávét használnak, szájfény helyett pedig egy piros italport oldanak fel megintcsak vazelinben. Akinek mondani kell, azoknak álljon itt: ezeket a trükköket ön ne próbálja ki, mert például a nyomdafesték nem feltétlenül tesz jót a bőrnek, főleg nem a szem környékén.

Szóval azt már tudjuk, hogy hogyan sminkelik magukat a nők a börtönben, és ha valaki kíváncsi lenne arra, hogy minek, azoknak Kommes azzal a válasszal szolgál, hogy egyrészt mert annyira megszokta, hogy smink nélkül meztelennek érzi magát, másrészt ha jöttek hozzá a családtagjai beszélőre, próbált a körülményekhez képest a lehető legjobban kinézni.

Kommes csatornájáról többek között az is kiderül, hogy a börtönben beszerezhető intimbetétet sokkal biztonságosabb tamponná át lehet alakítani, a börtönfrizurás videó pedig azt mutatja meg, hogyan lehet gyümölcszselét hajzseléként, kávét és teát hajfestékként, cukros vizet pedig hajlakk gyanánt használni. Egy további videó további szépségtippeket tartalmaz, például azt, hogy zöld teából és mézből arcpakolást lehet készíteni, alább pedig azt lehet megnézni, hogyan lehet tű és cérna nélkül szexi toppá konvertálni a börtönben biztosított hálóruhát.

A gasztrovonal kedvelőinek is vannak börtönvideók Lizze Kommes csatornáján. Alább arról lehet tájékozódni, hogy milyen egy pizzapite, ezen kívül ide kattintva el lehet sajátítani a sima pite börtönverziójának, ide kattintva pedig a börtönnyalóka készítésének módját is.

Lizzie Kommes macskája szinte az összes videóban megjelenik. A cica neve Velvet.