Elindult az új kör a Vágyaim.hu tesztsorozatában: ha nem emlékeznének, a webáruház felajánlott olvasóinknak néhány szexuális segédeszközt, beszámolókért cserébe. Ez utóbbiakat közöljük most itt a Velveten.

Ezúttal ismét Ábel és Gertrúd szókimondó beszámolója következik, akik röviden úgy mutatják be magukat: „negyvenes, vidéki pár, akik már sok huncutságot elkövettek... A következő tesztalanyunk a Satisfyer Curvy 1+, ami egy akkumulátoros, okos léghullámos csiklóizgató és vibrátor egyben. Kicsomagoltuk a diszkrét csomagból a legújabb kedvencemet. Szegény Ábelt sajnáltam, ugyanis a játékszereink 90 százalékát csak az én örömömön keresztül, közvetve élvezheti, mert javarészt csajos cuccokat kapunk. De nem így volt a Satisfyer Curvy 1+ esetében! Az egy pluszt mi úgy értelmeztük, hogy egyikünk plusz a másikunk is a csúcsra juthat vele.

Nagyon jól kézreálló eszköz, könnyű a helyén tartani, mint egy kis vámpír, rácuppan a csiklódra, és nem ereszt, amíg egy irgalmatlan orgazmust nem okozott legalább. És ha már a léghullámokkal egyszer felértél a csúcsra, a következő menetben el ne felejtsd bekapcsolni a vibrátor részét sem... még a nevedet is elfelejted, ezt garantálom!

Letöltöttük az applikációt hozzá, csatlakoztattuk az okostelefonhoz, én elhelyezkedtem, Ábel pedig elkezdte a piszkos kis húzd meg – ereszd meg játékát a léghullámokkal, a telefonján keresztül. Két perc alatt háromszor jutottam az orgazmus közelébe, de mindig belerondított az élvezetembe az applikációval, kaján vigyorral az arcán. Már az őrületbe kergetett, mikor végre hagyta, hogy elélvezzek.

Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy ezt egy pasi is simán élvezheti, ezért ráhelyeztem eszközünket Ábel legnemesebb testrészére, ott pedig egyenesen a legérzékenyebb pontjára, a fitymafékre, ami akár a pasik csiklója is lehetne. Nagyot nevettem Ábel meglepődött arcán, mert nem igazán élvezi a rezgő cuccokat, de a léghullám az más tészta, nagyon elkapta. Az első pillanattól szinte kontrollálhatatlanul vergődött a kezeim között. Pár percen belül hatalmas örömben volt része.

Összegezve: egy nagyon minőségi eszközt kaptunk. A léghullámos rész harangja kellően nagy méretű, szerintem bármekkora nagyságú csiklót magába tud fogadni és még a makkal is megbirkózik. Hiszen nem vagyunk egyformák... fontos, hogy mindenkire passzoljon. Mindketten nagyon elégedettek vagyunk a Satisfyer Curvy 1+ csiklóizgatóval, ami, mint most már tudjuk, nem csak lányoknak okozhat örömet.”