Jimmy Ivan Jennings nagyon unatkozott július 9-én. A kocsija dugóba került, egy hídon vesztegelt, és már órák óta nem mozdult. Jimmy Ivan Jennings ezért

leugrott a körülbelül harminc méter magasból, az Atchafalaya-folyóba, amelyben amúgy aligátorok élnek.

Lelőjük a poént: a 26 éves louisianai férfi túlélte, szerencséjére aligátorral sem találkozott, de a letartóztatást nem úszta meg. Íme, maga a produkció.

A Daily Newsnak elmondta, két órája ültek a barátaival a kocsiban, mert a közelben baleset történt, és már nem bírt magával. Amikor a hídról lenézett, arra jutott, hogy nincs is olyan messze a víz – aztán amint teljesen a levegőbe ért, rájött, hogy ennél nagyobb hülyeséget még nem csinált. Már a folyóba érkezése után fedezte fel, hogy mégsem lesz olyan könnyű kiúszni a partra, mert erős az áramlás, a becsapódáskor  pedig megsérült a bal karja és a szája is. 

Süllyedni kezdtem, és többször majdnem megfulladtam. Tényleg és komolyan azt hittem, hogy itt a vég. Megbocsátást kértem Istentől. Mindenkinek megbocsátottam az életemben. 

Órákig volt a vízben, mire az áramlás enyhült, és ki tudott úszni egy kis szigetre. Ott kölcsönkért egy csónakot, amellyel visszajutott a többiekhez – és a rendőrökhöz, akik azonnal megbilincselték, aztán kihallgatták. Példáját, kérjük, ne kövesse.

(Sun)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Unta magát a dugóban, leugrott a hídról, egy aligátor-lakta folyóba

A 26 éves louisianai férfi háromszor bánta meg a dolgot nagyon: amikor elengedte a hidat, amikor a vízbe érkezett, és amikor letartóztatták.

0 · Jul 13, 2021 02:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments