Tökéletes testet akart, ám kissé túlzásba vitte a plasztikai műtéteket az a fiatal amerikai influencer, aki a közösségi oldalakon leginkább kerekded fenekéről ismert. A modellként is ténykedő Danii Banks bár még csak 21 éves, az elmúlt évek során több szépészeti beavatkozáson is átesett.

Előbb 2014-ben, Miamiban, innentől pedig nem volt megállás: teste átalakítására azóta több mint 7 ezer fontot (2,4 millió forintot) költött. Feltöltötte ajkait, megnagyobbíttatta kebleit, és bár orvosai óva intették, a fenekét is formálni akarta. A Mirror című brit napilap riportja szerint hyaluronsav tartalmú feltöltő anyagot fecskendeztek Banks idomaiba, hogy azok kerekek és feszesek legyenek, ám a szépészeti eljárás nem úgy sült el, ahogy azt a fiatal szőkeség várta.

A kivételes beavatkozást ráadásul nem mindennapi módon egy gyógyfürdő alagsorában hajtották végre rajta.

Banks a balul sikerült testmódosítás miatt a Botched című realityműsor egyik epizódjában is feltűnt. Kétségbeesésében két orvoshoz fordult, akik azon fáradoztak, hogy helyrehozzák az Instagramon több mint 6,5 millió követővel bíró lány fenekét, ám ennek eredményéről már nem közölt információkat.

Banks egyébként később saját fürdőruha kollekciót is piacra dobott és élvezi, hogy ennyien rajonganak érte a közösségi oldalon. Nem ő az egyetlen, aki milliókat költött arra, hogy megváltoztassa a testét: ismerje meg Jessy Bunnyt, aki Barbie babává műtette magát.