Meghökkentő kinézete miatt sokan visszataszítónak tartják azt a fiatal nőt, akinek minden porcikáját tetoválások borítják. Jó, ez így túlzás, hiszen Amber Luke testének mindössze 98 százalékát fedik érdekes minták.

A 26 éves modell csak árnyéka régi énjének. Megjelenését nem csak merész ruhái, de kettévágott nyelve, kékre színezett szemgolyója, testékszerei– pontosabban a microdermal piercingjei – és a fülcimpáit vészesen elvékonyító fültágítói teszik egyedivé.

Érdekesség, hogy bár Luke, aki az ausztráliai Brisbane városában él, azért döntött a különböző testmódosítások mellett, mert annak idején az iskolában piszkálták, a rosszindulatú megjegyzések a drasztikus átalakulását követően sem szűntek meg. 

Érdekes tény rólam: ausztrál származású vagyok, de kínai vér is csörgedezik bennem, ezért olyan picik a szemeim. Régen rengeteget bántottak emiatt. Saját magukkal sem voltak kibékülve, ezért el akarták érni, hogy rosszul érezzem magam a bőrömben. A helyzet nem változott, ugyanúgy bántanak. Elég ironikus, nem? Az emberek csúnyának tartanak, degeneráltnak, selejtnek. Úgy gondolják, rontom a levegőt és még azt is a fejemhez vágták, nem volna szabad gyermeket szülnöm, hogy ne örökítsem tovább a génjeimet. Ilyen beszólásokat naponta kapok. Azt hiszik, mindez fáj nekem, de a sértegetésektől én ennyi év után csak megerősödtem.

– magyarázta a Daily Star című brit napilap riportjában a fiatal lány.