Az idős az új szexi, vallja Kathy Jacobs, a Sports Illustrated legidősebb bikinimodellje, aki fiatalokat megszégyenítő magabiztossággal pózol a kamera előtt sokat mutató fürdőruháiban. Az 57 éves modell az igéző tekintetével, vonzóan karcsú alakjával és őszbe borult hajával bárkit képes levenni a lábáról!

Bár sokan nagymamakorúnak tartják, Jacobsnak egyelőre nem született unokája. Boldog házasságban él és két huszonéves gyermek büszke édesanyja, de nem csupán a kiegyensúlyozott családi élete miatt ennyire irigylésre méltó: ő a valaha volt legidősebb nő, aki a Sports Illustrated Swimsuit nevű, bikinis lányokat felvonultató kiadványában feltűnt – írja a Fox News.

Közelebb vagyok a hatvanhoz, mint az ötvenhez, de ezt cseppet sem bánom. Felemelő érzés, hogy ebben a kiadványban most már korombeli nőknek is van helye. Nagyon sokáig tartott, mire valóra váltottam ezt az álmomat, ugyanis 37 éve próbálok betörni modellként. Soha nem adtam fel. Öregnek lenni aranyat ér! És alacsonynak lenni szexi.

– magyarázta a kaliforniai Calabasas városában élő Jacobs, aki elárulta: kirobbanó formáját a rendszeres testmozgásnak és az egészséges táplálkozásnak köszönheti.