Rekordhosszú tincsei miatt már több mint 30 ezren követik az Instagramon azt a 37 éves ukrán nőt, aki még sohasem vágatta le a haját. Alla Perkovát a követői csak Aranyhajnak becézik, miután szerintük egy az egyben egy Disney-hercegnőre hasonlít.

Az ügyvédként ténykedő Perkova fényes hajkoronája már 164 centi hosszú, pedig ő maga csupán 160 centi magas. Azt mondja, az édesanyja, Maria miatt növesztette meg a haját ilyen hosszúra – írja a Daily Star.

Bár Perkova tincsei különleges ápolást igényelnek, a nő semmilyen hajvitamint nem szed, samponból is a legolcsóbbat használ. Elmondása szerint az a titka, hogy két naponta szokott hajat mosni, melynek az is az oka, hogy az utcán nem mindennapi hajkoronákjára többen is ráléptek már. Az ügyvéd frizurája egyébként néhány világsztár is felfigyelt, többek között Jared Leto tetszését is elnyerte. Utóbbival akkor találkozott, amikor nászúton volt a férjével, Eduarddal. 

Soha nem gondoltam volna, hogy sikerül ilyen hosszúra megnöveszteni. Gyerekkorom óta odavagyok a hosszú hajért, de ez csak akkor szép, ha nem töredezett. Anyám haja mindig derékig érő volt, ezért akartam én is ilyet, de már a földön húzom. Még a legvégéből sem szoktam vágatni.

– fogalmazott Perkova, akinek tincseit a férje is imádja.