Büszkén vállalja narancsbőrét, és miniruhákban is megmutatja testét a közösségi oldalán Olivia Jaide, aki plus size modellként rengeteg pénzt keres az interneten. 

A 29 éves Las Vegas-i ducimodell azt mondja, olyannyira meg van elégedve extra méreteivel, hogy nem is tervez felhagyni jelenlegi életmódjával. Sőt: mivel követői imádják, hogy különbözik a többi modelltől, így még nagyobb domborulatokat akar magának. Jaide éppen ezért semmilyen diétát nem tart, egyszerűen azt eszi, amit megkíván, és elmondása szerint már több mint 130 kilót mutat alatta a mérleg. 

Jaide azt mondja, középiskolásként mindent megtett annak érdekében, hogy leadja pluszkilóit, ám sem a rendszeres testmozgás, sem pedig az életmódváltás nem hozta meg a kívánt eredményt. Alakja miatt sokan bántották is, néhány évvel ezelőtt azonban úgy döntött, fogyókúra helyett inkább plus size modellként próbál szerencsét.

Az Instagramon pedig imádják extra méreteit! Főleg azok a férfiak, akiknek kövér nő fétisük van. Jaide egy évben akár 120 ezer dollárt (36 millió forintot) is megkeres a képeivel.  

A modell azt mondja, havonta több mint 4 ezer dollárt (1,2 millió forintot) költ ételre, és azért akar tovább hízni, hogy rajongói kedvére tegyen. 

Olivia Jaide az utálkozókkal nem törődik. A Truly YouTube-videójában is megmutatta magát.