Kivetnivalót találtak az öltözékében, ezért kis híján rendőrt hívtak a biztonságiak ahhoz a német modellhez, aki kihívó szettben vásárolt az egyik plázában Dubajban. Emy Russ szerint azonban egyáltalán nem túlzás, ha valamilyen sokat mutató ruhadarabban indul vásárolni az ember a tikkasztó hőségben. 

A 22 éves szőkeség – aki több német realityműsorban is szerepelt már, köztük a Big Brotherben is – azt mondja: egy csillogós crop top és egy miniszoknya volt rajta, ezért nem értette, miért küldik ki őt a bevásárlóközpontból – írja a Daily Star.

Nagyjából így nézhetett ki:

Russ cseppet sem adott igazat a biztonságiaknak.

Hirtelen egy biztonságival találtam szemben magam, csak úgy kapkodta a levegőt, annyira sietett hozzám. Közölte, hogy túlságosan szexin nézek ki, és hogy ebben a plázában nem mászkálhatok és nem vásárolhatok így. Azzal fenyegetőzött, hogy rendőrt hív. Hamar kint találtam magam, kirúgtak engem. Gyorsan vettem  is magamnak egy bő pólót odakint, ami kellőképpen eltakarta a testem, de az én értékeim szerint egyáltalán nem volt túlságosan kihívó a ruha, amit akkor viseltem. Amikor először megérkeztem az országba, még az egyik rendőr flörtölt is velem a reptéren.

– mesélte a színésznőként és modellként is szerencsét próbáló Russ, aki néhány nappal ezelőtt keveredett ebbe a kellemetlen helyzetbe. 

 Russ tényleg nem bízza a véletlenre, mutatunk róla még néhány képet: