A most 28 éves Jessica Skube már öt gyermek édesanyja, és jelenleg a harmadik férjével él együtt. Sokan bántják, ám állítása szerint nem törődik a negatív hangokkal.

Skube 17 éves volt, amikor először teherbe esett. Két évvel később összekötötte az életét a baba édesapjával, majd rá egy évre ismét várandós lett a férfitól, ráadásul ikrekkel. A férje még a terhessége idején elhagyta, a szakításnak válás lett a vége. Itt azonban nem ért véget a történetük: a kicsik születése után ismét egymásra találtak, és újfent összeházasodtak. A szerelem megint csak nem tartott sokáig: hiába jelentette be Skube, hogy negyedik babájukkal várandós, végül egyedül maradt a gyerekekkel.

@jesssfamofficial

Answer to @faithhh309 The story of my 3 marriages #myjourney

♬ Classic - MKTO

A fiatal nő feladta az ismerkedést, nem gondolta, hogy valaha is megtalálja a nagy Ő-t. Ekkor toppant be az életébe egy másik férfi, akivel immáron hat éve élnek házasságban, és egy közös gyermekük is született. Férjének az előző kapcsolatából két gyereke van, így összesen hét lurkót, öt fiút és két lányt nevelnek együtt.

A TikTok-videó hozzászólói között sok a pozitív vélemény, ám akadnak olyanok is, akik elítélik a nőt az életviteléért. Az Instagramon több mint 400 ezren, a YouTube-on 1,25 millióan, a TikTokon pedig 1,4 millióan követik őket.