Van, aki nem tudja elképzelni az életét mekis kaja nélkül, és olyan is van, aki a házát sem hagyja el, ha nem elég barna a bőre, ám úgy tűnik, egy Nicole nevű nő ezeken a fiatalokon képes túltenni. A michigani nő ugyanis több mint hét éve falat eszik. 

Nicole a TLC My Strange Addiction című műsorában beszélt nem mindennapi sóvárgásáról. Elmondta, eleinte krétát evett, ám ma már inkább a kimeszelt otthona falából eszik. A lakást több helyen megbontotta – írja a Daily Star.

Szeretem a gipszkarton illatát, az állagát és az ízét. Egyszerűen odavagyok érte! Olyan az íze, akár a krétáé és egy héten akár három négyzetméternyi falat is megeszek. 

– fogalmazott az egygyermekes anyuka, hozzátéve, ez a nem mindennapi függőség akkor hatalmasodott el rajta igazán, amikor édesanyja néhány évvel ezelőtt meghalt.

A családomban sokáig senki nem tud arról, hogy falat szoktam enni, és ez nagyon furcsa. Nagyon szégyelltem, amit csinálok, hiszen még csak nem is egy finom ételre kaptam rá ennyire. Többféle falat kóstoltam már, és meglepő módon mindegyiknek más az íze.

– magyarázta Nicole, akit az a tény sem tud megállítani, hogy nagyon megbetegedhet az emészthetetlen anyagtól. Elmondása szerint falevéssel vezeti le a stresszt.