A legtöbben azt gondoljuk, hogy csak elfuserált, amerikai romkomokban történhet meg az a kínos szituáció, hogy a pár egyik tagja valaki más nevét kiáltja szex közben. Egy férfi története kapcsán úgy tűnik, jól tesszük, ha kéjes kábulatunkban nem veszítjük el teljesen a fejünket, mert a valóságban is könnyen hasonlóképp járhatunk.

Egy magát meg nem nevező férj a Redditen kért tanácsot más felhasználóktól, hogy szerintük hogyan engesztelhetné ki a feleségét, aki válni akar. Rövid történetében kifejtette: túlságosan fáradt volt, és véletlenül egy kolléganőjének a nevét kiáltotta, miközben nejét kényeztette.

Egy idióta vagyok, ez biztos. A feleségem természetesen meghallotta, majd sírni és kiabálni kezdett. Azóta folyton azzal a másik nővel való kapcsolatomról kérdezősködik, aki egyébként egy munkatársam, és jóban vagyunk, de soha semmi sem volt köztünk

- kezdte írásában a férfi. A feleség hajthatatlan, meggyőződése, hogy a férje viszonyt folytat, ezért válni akar.

Azt mondta, tudja, hogy megcsalom. Hogy az utóbbi időben érezhetően távol kerültem tőle, és sejtette, hogy van valami a levegőben. Meggyőződése, hogy miközben együtt voltunk, én a kolléganőmre gondoltam, és ezért kiáltottam az ő nevét. De én csak fáradt voltam. Ennyi az egész

– magyarázkodott a Reddit közösségének - és természetesen a feleségének - a férj, ám sem a neje, sem a kommentelők jó része nem hitt a szavának.

Azt gondolja, nem szeretem már, de ez nem igaz. Szeretem, ő viszont válni akar. Van ötletetek, hogyan nyugtathatnám meg, és értethetném meg vele, hogy nem csalom meg, és semmi sincs köztünk azzal a nővel?

– tette fel a kérdést.

Míg egyesek segítőkészek voltak, mások teljes mértékben a feleség pártját fogták.

A helyedben teljesen megszakítanám a kapcsolatot azzal a munkatárssal, hogy így erősítsem a feleségem bizalmát

– írta az egyik, míg más párterápiát javasolt, és hogy a férj tegye fel magának a kérdést: miért pont annak a nőnek a neve csúszott ki a száján egy olyan intim pillanatban?

Képzeld magad az ő helyébe. Te hogy éreznél, ha ő kiáltotta volna valamilyen más pasinak a nevét?

– kérdezett vissza egy másik hozzászóló. Akadtak azonban kevésbé finomkodó kommentelők is.

Én nem hibáztatom a feleségedet, hogy ezek után nem bízik benned

– írta az egyik kritikus.

Haver. Te vagy az egyetlen ember, aki itt beveszi a „fáradt vagyok" kifogást. Ennek ugyanis egyáltalán nincs semmi értelme. Komolyan azt mondod, hogy SOSEM fantáziáltál arról a nőről?

- kérdezte egy másik, míg egy harmadik hasonlóan a férjet savazta.

Nem igazán értem, hogy a fáradtság hogyan lehet magyarázat arra, hogy egy másik nő nevét kiáltottad... hacsak nem éppen rá gondoltál, és túl fáradt voltál ahhoz, hogy tartani tudd a szádat

– fogalmazott.

Ön mit gondol?

(Daily Star)