Bárki számára kibérelhetővé vált a néhai német divattervező, Karl Lagerfeld luxusnyaralója a Francia Riviérán. Árat, mint az ilyen magas nívójú ingatlanoknál általában, nem tettek közzé, a díjazás megbeszélés alapján történik. Az utazónak ugyanakkor legalább hét éjszakát el kell töltenie a fényűző rezidencián.

A franciaországi Cote d’Azur szívében fekvő, a Földközi-tengerre néző, 1902-ben épült hatalmas Villa La Vigie-t a környék legpazarabb ingatlanaként tartják számon. A háromszintes főépületet maga Lagerfeld újíttatta fel.

Az ingatlan hat háló- és négy fürdőszobájával tizenkét vendég számára biztosít helyet, az itt megszállókat pedig minden igényt kielégítő luxuskörnyezet várja: a villa hatalmas teraszán egy szabadtéri jakuzzi, a konyhán privát séf és a legmodernebb gépek, továbbá egy hangulatos könyvtár, egy biliárdterem és egy dolgozószoba a földszinten.

A teraszról csodálatos kilátás nyílik egy gyönyörű, erdős parkra, amely romantikus sétáknak adhat teret, de a vendégek az exkluzív Monte-Carlo Beach Clubba is ingyenesen beléphetnek. Ez a villától csupán néhány lépésre található, saját stranddal és hatalmas úszómedencével rendelkezik.

A villa teljes kialakítása, berendezése és stílusa kiválóan tükrözi az ikonikus divattervező kifogástalan ízlését, a bútorok, valamint a művészetek iránti lelkesedését – írja a Roadster.hu.