Finnország partjaitól nem messze, a Balti-tengeren fekszik egy több mint 8 hektáros sziget, amelyen luxuskörülmények között élvezhetik a paradicsomi környezetet a vendégek. A vendégek, akik kizárólag nők lehetnek.

Kristina Roth amerikai vállalkozó vásárolta meg a szigetet 2017-ben, és alakította át egy kizárólag nők számára elérhető wellness paradicsommá.

Mielőtt úgy döntött, hogy hölgy társai erősítése érdekében létrehozza a SuperShe névre keresztelt női életmód brandet, Roth egy technológiai tanácsadó cég alapítója volt. A vállalat értéke időközben elérte az 50 millió fontot, azaz 21 milliárd 315 millió forintot, így az üzletasszony egyhamar a Forbes leggazdagabbakról kiadott listáján találta magát.

Ebből a vagyonból volt képes a brand megalkotására, ami a szintén SuperShe-nek elnevezett szigetet is magában foglalja. A hölgyek paradicsoma ugyanis kizárólag a SuperShe közösségének aktív tagjai előtt áll nyitva, ám nekik is egy szigorú kiválasztási folyamaton kell átesniük.

Egyetlen hét ára a szigeten 3 ezer 900 font, azaz 1 millió 660 ezer forint.

Az üdülőhelyre férfiaknak szigorúan tilos belépniük, az egyetlen kivételt az erősebbik nem azon képviselői jelentették, akik az építési munkálatokban vettek részt. Roth ugyanakkor kifejezetten ügyelt arra, hogy amilyen pozícióra csak lehet, női munkavállalót alkalmazzon.

A vendégekre vonatkozó kritériumokat és az árat tekintve a Guardian elitistának bélyegezte az összesen 8 és fél hektáros nyaralóhelyet, amely jelenleg 2 millió 200 ezer fontért, megközelítőleg 938 millió forintért ismét a piacon van. A szigeten hét luxuskabin, egy móló, és egy helikopter leszálló található. Az exkluzív üdülőhelyen akár tíz vendéget is képesek fogadni egyszerre.