Bár gyakran jelenik meg vörös szőnyeges eseményeken, celebekkel barátkozik és napi szinten visel méregdrága designer ruhákat, Aliia Roza élete nem mindig volt ilyen fényűző. A nő azt állítja, korábban orosz kémként látott el feladatokat.

A Szovjetunióban nőttem fel. Tizennyolc évesen kezdtem a katonaságnál, ahonnan egy különleges szervezethez kerültem. Elsődleges feladatunk az afganisztáni kábítószercsempészet megfékezése volt. Beépített ügynök voltam, ami sok veszéllyel járt. Egy alkalommal, amikor kiderült, hogy beépített ügynök vagyok, az erdőbe hurcoltak. Ömlött a vérem, azt akarták, hogy ott haljak meg. Valaki azonban a segítségemre sietett – feláldozta az életét azért, hogy én élhessek

– magyarázta a Truly riportjában Roza, akinek egykor el kellett menekülnie az országból. Szó szerint el kellett tűnnie, minden nyom nélkül.

A nő ma Los Angelesben él. Azért éppen ide költözött, mert Los Angelest a divat egyik legnépszerűbb városának tartják, és ő maga is a divatiparban akart dolgozni. Gyönyörű ruhákat szeretett volna hordani, és meg szerette volna élni a nőiességét.

Roza saját divatcéget alapított és a legnagyobb márkákkal dolgozott együtt. Mint mondja, hálás, hogy olyan életet élhet, amilyenről álmodott – szabadon tehet bármit. 

Az Instagram-oldalán több mint 912 ezren követik.

Úgy tűnik, Paris Hiltonnal is jóban van: