SWNS CONDOM ALLERGY 005

Ez a nő allergiás a szexre, mégsem mond le róla

2022.01.15. 09:00

Bár testét csúnya csalánkiütések lepték el, valahányszor ágyba bújt szerelmével, Bryanna Alexist a bőrén kialakuló, viszkető, vörös duzzanatok ma már nem akadályozzák meg abban, hogy a szerelem oltárán áldozzon. 

A 26 éves texasi nő, aki modellként ténykedik, sokáig nem tudta, mi lehet vele a baj és hogy miért nem lehet része igazán érzéki élményben.

A barátaimtól folyamatosan azt hallgattam, mennyire élvezik a szexet, de én nem tudtam, milyen érzés lehet. Az első alkalom után borzasztó fájdalmat éreztem, menni sem tudtam normálisan. Mindenem kivörösödött, sok helyen duzzanatok jelentek meg a testemen. Kórházban kötöttem ki, rettenetesen aggódtam. Mire kivizsgáltak, a csalánkiütések elmúltak. Azt hittem, elkaptam egy szexuális úton terjedő betegséget, ezért később elmentem egy szűrésre is

– magyarázta Alexis, aki ma már tudja, hogy a problémát az okozta, hogy akkori párjával óvszerrel védekeztek.

A fiatal nő sokáig nem tudta, mi lehet a baj
A fiatal nő sokáig nem tudta, mi lehet a baj
Fotó: Northfoto/Bryanna Alexis / SWNS

A nőnél pontosabban a gumióvszer alapanyaga, a latex váltott ki allergiás reakciót. Allergiája ma már semmiben nem gátolja; alternatív megoldásokat vet be. Alexis a modellkedés mellett sex coachinggal foglalkozik, vagyis olyan pároknak segít, akik szeretnének javítani nemi életükön.

(Daily Star, The Sun)